Prijava

Vaša prijava

Protiv Zaboka na otvaranju Lige za ostanak

[]

U regularnom dijelu HT Premijer lige obje ekipe izborile su po jednu pobjedu što znači da nas očekuje zanimljiv i neizvjestan dvoboj

U HT Premijer Ligi za ostanak sudjeluje 6 klubova koji su se u regularnom dijelu HT Premijer lige plasirali od 7. do 12. mjesta. Goričani su veći dio sezone držali fenjer, ali su s dvije pobjede u finišu prvenstva ipak došli do pozicije 11 što nam je za protivnika u 1. kolu donijelo Zabok. Istog protivnika imali smo i u 1. prvenstvenom kolu samo tada smo mi bili domaćini i došli do uvjerljive pobjede.  Zabočani su prvenstvo završili sa 6 pobjeda, dakle jednom više od nas i zato će ova utakmica imati puno veći značaj od prethodne dvije. Obje ekipe su se pojačale u nastojanju da osiguraju premijerligaški status i sljedeće sezone. Mi smo se popunili na deficitarnoj centarskoj poziciji, dok je Zabok doveo Amerikanca na poziciji organizatora igre.

Naš trener Braslav Turić zadovoljan je posljednjim igrama svojih pulena u ABA2 i HT premijer ligi pa se nada nastavku uspješnog niza.

Očekuje nas teška utakmica protiv Zaboka. Oni su i inače vrlo dobra ekipa, a ovaj tjedan su se pojačali na poziciji playmakera. Naime, u svoje redove doveli su još jednog Amerikanca. S obzirom da smo mi u dobrom ritmu očekujem da ćemo to prezentirati i sutra te da ćemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Mi smo se također pojačali i doveli igrača na poziciji 5. Riječ je o Petru Maduniću, 211cm visokom igraču rodom iz Splita. Nadam se da će se brzo uklopiti u naš tim i donijeti nam kvalitetne izvedbe na poziciji ispod koša mišljenja je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 19. ožujka s početkom u 19 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

The post Protiv Zaboka na otvaranju Lige za ostanak appeared first on Košarkaški klub Gorica.