Prijava

Vaša prijava

Turić: „Nadam se dobroj utakmici kao protiv Zaboka”

[]

U subotu dočekujemo Alkar s kojim ove sezone imamo skor 0:2

Drugu utakmicu Lige za ostanak HT Premijer lige odigrat ćemo u subotu protiv sinjskog Alkara. Eventualnom pobjedom ostavili bismo bar neke od konkurenata jedan korak iza nas, a sebe bi približili jedan korak bliže borbi za Playoff. Doduše, protivnik nam je ekipa koja nas je dobila oba puta u regularnom dijelu prvenstva, a sada imaju i novog trenera pred kojim će svi sinjski igrači imati dodatni motiv za dokazivanjem. Naime, Alkar je uoči ovog kola raskinuo suradnju s Lukom Bujasom, a momčad su preuzeli Zdravko Vučković i Luka Žitko. U prethodnim dvobojima najveće probleme su nam radili svojedobni Goričan Imran Polutak te iskusni Lovre Bašić. Tu su i Amerikanci Bibbs i Peevy, a posebnu pažnju moramo obratiti i na Tomaševića i Vučića.

 

Braslav Turić i njegovi momci vezali su tri pobjede u domaćim utakmicama i pokušat ćemo potvrditi odličnu formu iz proteklog perioda.

Protiv Alkara smo ove sezone izgubili obje utakmice što znači da nas čeka neugodan protivnik. Kod njih je ovaj tjedan došlo i do promjene trenera. Time će pokušati razbuditi tim i vratiti se uspješnim izvedbama koje su imali ove sezone. Utakmica će biti teška, ali se nadam da ćemo mi ponoviti dobru i kvalitetnu igru kao što smo to napravili u nedjelju protiv Zaboka ” – zaključio je glavni strateg Gorice Braslav Turić.

Jure Gunjina nedavno je pristupio Bikovima i nakon perioda adaptacije počeo je pružati sve bolje partije. Jedna od takvih bila je upravo protiv Zaboka kada je Jure uz 15 poena (trica 3 od 5) zabilježio i 6 skokova te 4 asistencije.

Vrlo teška utakmica je pred nama. Nadam se i vjerujem da možemo krenuti u Ligu za ostanak s dvije pobjede i tako nastaviti niz dobrih utakmica u zadnje vrijeme. Alkar je čvrsta i iskusna ekipa protiv koje ćemo morati igrati na najvišem mogućem nivou da bi izvukli dva bitna boda. Vjerujem u ovu ekipu i ako se od početka utakmice postavimo hrabro, ishod bi trebao biti pozitivan” – najavio je utakmicu Jure Gunjina.

Utakmica je na rasporedu u subotu 25. ožujka s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve navijače da nas podrže u ovoj izuzetno bitnoj utakmici.

 

The post Turić: „Nadam se dobroj utakmici kao protiv Zaboka” appeared first on Košarkaški klub Gorica.