Prijava

Vaša prijava

Protiv Bosca za nastavak pobjedničkog niza

[]

U 3. kolu Lige za ostanak gostujemo u Novom Zagrebu

Košarkaši Gorice u srijedu će pokušati do 5. uzastopne pobjede u domaćim natjecanjima. Naime, momčad pod dirigentskom palicom Braslava Turića završila je regularni dio prvenstva s dvije pobjede, a na to su nadograđene dvije pobjede u Ligi za ostanak. Na tom putu stajat će nam ekipa Bosca koja je trenutno na istom omjeru pobjeda i porza (7-17) i s kojom dijelimo 2. mjesto na tablici. Pobjednik će biti korak bliži prema jednom od prva dva mjesta koja vode u Playoff za prvaka Hrvatske, a poraženi će i dalje biti u borbi za opstanak jer ekipe Alkara i Zaboka zaostaju samo jednu pobjedu.

Braslav Turić: „Bosco je odlična ekipa koja nas je već dva puta pobijedila ove sezone. Trenutno su u dobrom ritmu i igraju takvu košarku. Mi ćemo pokušati pronaći njihove slabe točke te se nadam nastavku naših dobrih izvedbi” – riječi su našeg trenera.

Dino Cinac ove sezone predvodi Bikove i u rubrici postignutih poena i u rubrici skokova. Osim toga svojom energijom uvijek daje dodatni poticaj cijeloj ekipi, a utakmicu je najavio ovim riječima:

Jedva čekamo da utakmica krene jer dobro se osjećamo i dobro treniramo. Sad napokon možemo reći da smo u dobrom ritmu s nekoliko vezanih pobjeda i počeli smo vjerovati u sebe i ono što radimo. Bosco je odlična ekipa koja nas je nadigrala u oba susreta ove sezone i ostao nam je gorak okus iza tih poraza. Mislim da ćemo pružiti svoj maksimum da im se revanširamo i napokon izborimo pobjedu i protiv njih. Neće nam biti nimalo lako, prvo pojačali su se, a kao drugo kakav god kadar da su imali trener Tomas je snjima radio čuda. Mogu reći da je odradio vrhunski posao jer ima veliko znanje o košarci i kao igrač i sada to potvrđuje kao trener. Mi ćemo prije svega morati prihvatiti jednu šahovsku partiju s njima i nadigravati se. Ne možemo očekivati da će oni pasti ili brzo se predati. Idemo u Trnsko po pokušaj nastavka našeg pozitivnog niza i obećajem našim navijačima da ćemo se boriti do maksimuma.”

Utakmica je na rasporedu u srijedu 28. ožujka s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

  

The post Protiv Bosca za nastavak pobjedničkog niza appeared first on Košarkaški klub Gorica.