Prijava

Vaša prijava

U srijedu dočekujemo Bosco

[]

Bikovi će protiv Bosca nastojati potvrditi bodove iz Sinja

Iza nas je velika i dramatična pobjeda u Sinju nakon dva produžetka, ali spavanja na lovorikama nema jer novi suparnik je pred vratima. U 8. kolu HT Premijer Lige za ostanak Gorica u srijedu dočekuje svog najbližeg susjeda – ekipu Bosca iz Novog Zagreba. Momčadi su trenutno na jednoj pobjedi razlike, Bosco ih ima 10, a Gorica 9. Međutim, i ta jedna pobjeda čini ogromnu razliku u vrlo izjednačenoj Ligi za ostanak. Naime, Bosco gleda prema doigravanju za prvaka Hrvatske, a Gorica kako da izbjegne zadnju poziciju koja vodi u niži rang koju trenutno drži Alkar.

Vito Porobić danas je proslavio 22. rođendan, ali vremena za slavlje nema jer u srijedu je jedna od najvažnijih utakmica sezone: „Nakon jedne teške, naporne i neizvjesne utakmice u Sinju vraćamo se kući u pozitivnom ritmu gdje dočekujemo Bosco. To je ekipa koja je za nas ove godine bila jako neugodna jer imamo negativan skor protiv njih. Sigurno nas očekuje napeta i neizvjesna utakmica, kao uostalom i svaka naša do sada. Mi ćemo se dobro pripremiti i nadam se da ćemo tu utakmicu pobijediti i privesti ovu sezonu kraju na jedan mirniji način” – najavio je mladi bek Gorice.

Trener Braslav Turić nastojat će galvanizirati svoje umorne borce i pripremiti ih za još jednu veliku košarkašku bitku: „Bosco je kvalitetna ekipa i jedina nas je tri puta pobijedila u ovoj sezoni. Nakon dva produžetka i pobjede u Sinju mi smo se potrošili kako fizički tako i psihički. međutim, usprkos svemu znam da će se moji igrači boriti maksimalno i dati sve od sebe u ovoj utakmici te se nadam još jednom uspjehu” – zaključio je glavni strateg Bikova.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 26. travnja s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve ljubitelje košarke u Velikoj Gorici da nas podrže u ovoj posebno važnoj utakmici.