Prijava

Vaša prijava

Nakić: „Moramo dati više od 100%”

[]

Sutra nas čeka najvažnija utakmica sezone poslije koje će biti jasno ostaje li Gorica u HT Premijer ligi

Turbulentna sezona naših seniora završava sutra u Košarkaškom centru Dražena Petrovića gdje igramo protiv zagrebačkog Dinama. Cijela sezona sažela se u jednu utakmicu. Ukoliko pobijedimo osigurali smo ostanak u društvu Premijerligaša i sljedeće sezone. U slučaju poraza ovisimo o rezultatima Alkara i Zaboka kojima su pobjede također imperativ. Imali smo ove sezone uspona i padova i taman kad se činilo da smo prebrodili sve krize i došli nadomak plasmanu u Playoff za prvaka Hrvatske zadesile su nas ozljede Cinca i Lužaića. Međutim, sutra sve može biti ispravljeno i momci pod ravnanjem trenera Braslava Turića borit će se do zadnjeg atoma snage da dođu do pobjede.

Jedan od ključnih igrača mogao bi biti Ivan Nakić Vojnović koji je košarkaško ime stekao upravo u Dinamu i koji najbolje poznaje našeg sutrašnjeg suparnika.

Nik će nastojati protiv svoje bivše momčadi povesti suigrače do pobjede: „Čeka nas izuzetno zahtjevna utakmica protiv protivnika koji je ne samo osigurao opstanak nego i prvo mjesto u Ligi za ostanak čime je osigurao doigravanje za prvaka Hrvatske. Znamo sve o njima isto kao oni o nama, to je ekipa sa pregršt iskustva i kvalitete, predvođeni Garafolićem i Novačićem. Moramo učiniti sve da vanjsku liniju što bolje zaustavimo te da se ne ponovi njihova odlična šuterska večer. Nama je ovo utakmica u kojoj više nemamo pravo na kiks, ovisimo o sebi i jednostavno svatko od nas mora dati i više od 100% ako mislimo doći do pobjede koja nam je prijeko potrebna.” – zaključio je centar Bikova.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 7. svibnja s početkom u 18 sati, a igra se u Draženovom domu. Pozivamo naše navijače do obližnjeg Zagreba da nam pruže podršku u zadnjoj utakmici sezone.