Prijava

Vaša prijava

Turić: „Bit će nam puno teže nego Dinamu”

[]

U nedjelju igramo zadnju utakmicu HT Premijer Lige za ostanak protiv Dinama i lovimo bodove spasa

Bikovi su u neugodnoj situaciji da u zadnjem kolu moraju rješavati pitanje ostanka u društvu Premijerligaša, ali sretna je okolnost da još uvijek sami odlučuju o svojoj sudbini. U slučaju pobjede protiv Dinama Gorica zahvaljujući boljem omjeru protiv Alkara i Zaboka ne ispada iz lige! Također, i u slučaju poraza nije sve gotovo jer i Alkar i Zabok moraju dobiti svoje utakmice da bi nas prestigli.

Međutim, problem je što i dalje nema dvojice naših najboljih strijelaca: Cinca i Lužaića. K tome, Dinamo je najuspješnija ekipa Lige za ostanak i već je osigurao doigravanje za prvaka Hrvatske. Trener Anzulović preporodio je posrnulu momčad koja je spoj mladosti i iskustva i koja ima 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica.

Trener Braslav Turić nastojat će smanjiti pritisak svojim igračima koji je razumljiv zbog važnosti utakmice: „Ovo je utakmica koja može, ali i ne mora odlučivati o konačnom plasmanu u ovoj sezoni. Bit će nam puno teže nego Dinamu jer će na nama biti veći pritisak. Pokušat ćemo taj pritisak minimizirati kroz treninge i razgovore ovaj tjedan. Nadam se našoj dobroj izvedbi, kvalitetnijoj obrani nego protiv Škrljeva te koncentriranijoj igri u napadu” – zaključio je glavni strateg Bikova.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 7. svibnja s početkom u 18 sati, a igra se u Draženovom domu. Pozivamo naše navijače do obližnjeg Zagreba da nam pruže podršku u zadnjoj utakmici sezone.