Prijava

Vaša prijava

U nedjelju protiv Samobora

[]

Ove nedjelje Bikovi odrađuju drugo uzastopno gostovanje. Nakon daleke Pule čeka nas odlazak u obližnji Samobor protiv istoimenog domaćina. Samoborci su nas ove sezone izbacili iz Kupa Krešimira Ćosića tako da će ovo biti dobra prilika za revanš. Međutim, to neće biti nimalo lako jer predvodi ih iskusni hrvatski reprezentativac Kruno Simon.

Branko Stojanov najmlađi je član naše ekipe i paralelno participira u goričkim seniorima i juniorima te Zrinjevcu 1937. Zadnjih desetak dana izostao je s nekoliko utakmica zbog bolesti, ali sada jedva čeka nova iskušenja pod obručima: „U nedjelju gostujemo protiv Samobora s kojim smo ove sezone već imali jedan okršaj. To je mlada ekipa poput nas obogaćena s par iskusnih pojedinaca i stoga očekujemo energičan i ozbiljan pristup. Za nas je ovo jako bitna utakmica kako bi zadržali trenutno mjesto na tablici i ostali u priključku s vodećima. Nakon izostanaka zbog ozljeda i prehlada koje su nam se dogodile u proteklom periodu moramo napraviti dobru pripremu kroz ovaj tjedan i dati sve od sebe na parketu kako bismo došli do pobjedeoptimističan je stasiti gorički centar.

Trener Miron Češkić nasljedio je bivšeg trenera Nevena Nikolića upravo nakon poraza od Samobora pa će imati priliku ispraviti neke greške iz prvog međusobnog ogleda: „U nedjelju gostujemo kod Košarkaškog kluba Samobor. To je ekipa od koje smo izgubili u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića regije Centar tako da motiva mojim igračima sigurno neće nedostajati. U nedjelju ćemo napokon na teren istrčati u punom sastavu i dat ćemo sve od sebe da dođemo do pobjede” – zaključio je Češkić.

Utakmica se igra u nedjelju 10. prosinca u Samoboru s početkom u 17 sati, a utakmica se može pratiti i putem HKS TV platforme.