Prijava

Vaša prijava

Protiv Kvarnera za kraj godine

[]

Turbulentna godina za Bikove bliži se kraju, a zadnju utakmicu u kalendarskoj 2023. igrat ćemo u Rijeci. Protivnik je lider prvenstva – ekipa Kvarnera koja do sada ima samo jedan poraz. Goričani s omjerom 7-4 drže četvrtu poziciju ispred nekoliko momčadi koje su na omjeru 6-5. To znači da nam samo pobjeda garantira ostanak na ovako visokoj poziciji kojoj se malo tko nadao uoči prvenstva, ali domaćini su ipak veliki favorit u ovoj utakmici.

Jedan od najzaslužnijih za dobre igre Bikova u ovoj sezoni je kapetan Ante Mašić. Popularni Maške doprinosi uspjesima ne samo igrom nego i time što se brine da mladi igrači stasaju i polako preuzmu njegovu dugogodišnju ulogu u momčadi.

Mašić je najavio utakmicu riječima: „U subotu nas čeka najbolja ekipa u prvoj ligi. To je momčad po svim aspektima slagana za povratak u Premijer ligu. Igrački su jako dobro pokriveni na svakoj poziciji. Mi idemo odigrati dobru utakmicu i dati sve od sebe te pokušati odigrati neizvjesnu utakmicu pa neka bolji pobjedi – zaključio je Maške.

Trener Miron Češkić dobro se nosi sa svim izazovima koje nosi igranje prve lige i nada se da će pobjeda biti najljepši poklon našim navijačima pod borom: „U subotu gostujemo kod košarkaškog kluba Kvarner 2010. Ekipa Kvarnera se u ovom trenutku zasluženo nalazi na prvom mjestu te opravdano ima ambiciju ulaska u Premijer ligu. Uloga favorita je stoga na njihovoj strani, ali mi ćemo dati svoj maksimum da odigramo dobru utakmicu i na taj način zatvorimo ovu godinu”riječi su glavnog stratega Bikova.

Utakmica se igra u subotu 23. prosinca u Rijeci s početkom u 17 sati, a može se pratiti putem HKS TV platforme.