Prijava

Vaša prijava

U nedjelju Gorica – Marsonia

[]

U nedjelu 21. siječnja igra se 14. kolo prve muške lige, a utakmicom protiv Marsonije započinjemo drugi dio prvenstvene utrke. Prolazno vrijeme Gorice može se ocijeniti vrlo dobrim jer Bikovi su u sezoni stabilizacije i podmlađivanja na vrlo dobroj 4. poziciji. Ukoliko i kraj prvenstva dočekamo među prve 4 ekipe to bi značilo da ulazimo u doigravanje za Premijer ligu, a onda je sve moguće.

U 1. utakmici protiv ekipe iz Slavonskog Broda ostvarili smo uvjerljivu pobjedu, a našem treneru Mironu Češkiću to je bila premijerna utakmica na klupi Gorice koju je položio s odličnim uspjehom. Međutim, Brođani su se u međuvremenu znatno pojačali i sigurno je da će ova utakmica biti puno neizvjesnija:

U nedjelju nam dolazi ekipa Marsonie koja je u prijelaznom roku dovela dva značajna pojačanja: Josipa Popića i Frana Jacovića. Kroz ovaj tjedan napravit ćemo dobru pripremu za utakmicu s Marsoniom. Gosti će sigurno biti motivirani jer žele što prije osigurati ostanak u ligi, a naš cilj je isti kao i do sada: ostati u borbi za Final four. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u nedjelju u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici” – pozivom navijačima završio je Češkić.

Jure Gunjina ove je sezone najsvestraniji igrač u redovima Gorice i redovito popunjava sve statističke rubrike, a ovako je najavio utakmicu: »Puno teža utakmica za nas nego ona prethodna koju smo igrali još u listopadu. Marsonia se pojačala Popićem i Jacovićem te će zasigurno biti puno teže doći do 2 boda nego što je to bilo u prvom kolu kada smo ih relativno glatko pobijedili u Slavonskom Brodu. Međutim, mi igramo na domaćem parketu i spremni smo preuzeti ulogu favorita. Pokušat ćemo doći do nove pobjede čime bi nastavili borbu za ulazak u playoff. Pozivam ovim putem naše navijače da nam se pridruže u što većem broju i podrže nas u nedjelju« – zaključio je all-round Jure.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 21. siječnja s početkom u 18 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.