Prijava

Vaša prijava

U subotu na gostovanje u Crikvenicu

[]

U subotu 3. veljače Bikovi nastavljaju prvenstvenu utrku gostovanjem u Crikvenici protiv istoimenog domaćina. U prvom međusobnom dvoboju na goričkom parketu Gorica je bila uvjerljiva, ali domaćini su s nekoliko recentnih pojačanja pokazali ambiciju za ostanak u ligi. U prošlom kolu ostvarili su uvjerljivu gostujuću pobjedu protiv direktnog suparnika u borbi za opstanak i sada će pokušati potvrditi bodove domaćom pobjedom protiv nas. Goričani su nakon vrlo napornog tjedna u kojem su odigrali 3 iscrpljujuće utakmice sada ipak imali dovoljno vremena za rekuperaciju.

Trener Mironu Češkić je sa svojim momcima vezao 4 važne pobjede i sada će pokušati produžiti niz za još jednu kako bi potvrdio 3. mjesto Gorice na prvenstvenoj ljestvici:

U subotu gostujemo kod KK Crikvenice. U odnosu na naš prvi susret, Crikvenica se pojačala s Butorcem, Volanščekom, Popovićem i Scottom. Zadnje kolo protiv KK Stoje pobijedili su vrlo uvjerljivo i pokazali bolju igru. Crikvenici je svaka utakmica bitna za ostanak u ligi i sigurno će biti vrlo motivirani i tražiti svoju priliku. Mi preuzimamo ulogu favorita u ovoj utakmici i pristup će od prve minute biti maksimalan. Nema opuštanja i nema laganih utakmica bez obzira na poziciju na tablici« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Fran Došen ovosezonsko je pojačanje Gorice koje svojim ulascima s klupe donosi veliku energiju u igru, a svoje akcije često završava atraktivnim zakucavanjima. Utakmicu je najvio ovim riječima: »Na gostovanje u subotu odlazimo željni pobjede. Čeka nas ekipa Crikvenice koja se trenutno nalazi u donjem dijelu tablice, ali koju nikako ne smijemo podcijeniti jer s novim igračima u rosteru to je sada respektabilna momčad. Iako smo u dobrom ritmu to neće utjecati na radne navike u tjednu ispred nas u kojem ćemo se za utakmicu pripremiti najbolje što znamo.«

Utakmica je na rasporedu u subotu 3. veljače s početkom u 18:00, a može se pratiti putem HKS TV platforme.