Prijava

Vaša prijava

U subotu dvostruki košarkaški program

[]

U subotu 24. veljače ljubitelji košarke u Velikoj Gorici imat će priliku uživati u dvije prvenstvene utakmice koje se igraju jedna za drugom.

Prvo nastupaju mladi igrači i juniori Gorice koji pod kapom Zrinjevca 1937 igraju u 3. seniorskoj ligi, a protivnik im je ekipa Duge Rese. Nakon ove uvertire naših mladih snaga slijedi glavni događaj, a to je utakmica 20. kola 1. seniorske lige u kojoj Goričani dočekuju ekipu zagrebačke Mladosti. Bikovi su na najbolji mogući način ušli u 2024. godinu i zaredali sa 6 uzastopnih prvenstvenih pobjeda. Na žalost, ovaj niz je prošle subote prekinut u Zagrebu protiv Hermes Analitice i sada ćemo imati priliku za popravni.

S druge strane ekipa HAKK Mladosti dolazi osokoljena pobjedom nad pulskom Stojom i trener Miron Češkić morat će smisliti način kako da zaustavi Mršića, Bogdanovića, Anzulovića, Zemljića i ostale mlade vedete zagrebačkog sastava: U subotu igramo protiv HAKK Mladost na domaćem terenu. Kroz ovaj tjedan analizirat ćemo naše greške iz prošle utakmice i spremni dočekati Mladostaše. Dečkima sam rekao da dignu glave i da nastavljamo dalje s radom, a plakanja zbog poraza nema. Okrećemo novu stranicu i nadamo se novom nizu pobjeda!
Pozivam naše navijače da nas podrže u subotu u 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj
Gorici, a mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Stipe Perica jedan je od mlađih igrača u ionako mladom sastavu Gorice, a svoju afirmaciju ove sezone doživljava u dresu Zrinjevca 1937. Dobrim igrama i napornim radom Stipe se trudi nametnuti i treneru Češkiću za što više minuta i u prvom sastavu, a utakmicu protiv Mladosti najavio je ovako: »U subotu nas čeka jedna vrlo mlada i potentna momčad koja igra brzu i modernu košarku. Mi trebamo od početka igrati pametno i nametnuti naš ritam kojim pobjeđujemo suparnike. Ukoliko ispoštujemo sve dogovoreno vjerujem u našu pobjedu i da ćemo nastaviti naš pobjednički niz.«

Utakmice su na rasporedu u subotu 24. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani. Zrinjevac 1937 – Duga Resa počinje u 13 sati, a Gorica – Mladost u 16 sati. Pozivamo sve velikogoričke ljubitelje dobre košarke da popune tribine i pruže podršku našim mladim i nešto starijim snagama.


Prijavite se na Natječaj u pisanju poezije i večer poezije