Prijava

Vaša prijava

U utorak 2. polufinalna utakmica protiv Kvarnera

[]

Iza nas je prva utakmica polufinala doigravanja za ulazak u Premijer ligu. Bikovi su na gostovanju u Rijeci pružili solidan otpor favoriziranom domaćinu, ali bez isključenog Šutala i bez ozlijeđenog kapetana Mašića u zadnjih 5 minuta doživjeli smo visok poraz. Konačnih 93:70 ne sugerira da je u 32. minuti bilo samo 5 razlike i da je utakmica veći dio bila poprilično ujednačena. Prilika za popravni pruža nam se već u utorak 16. travnja kada Kvarner dolazi u Veliku Goricu.

Trener Miron Češkić imat će samo par dana da rekuperira svoje trupe i eventualnom pobjedom pokuša vratiti dvoboj natrag u Rijeku:

U utorak igramo na domaćem terenu uzvratnu utakmicu protiv Kvarnera 2010. Pokušat ćemo odraditi neke stvari bolje, pogotovo u obrambenom dijelu i iskupiti se za poraz u Rijeci. Pozivam sve navijače da nas podrže u utorak u 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici, a mi ćemo dati sve od sebe da izborimo treću utakmicu” – riječi su glavnog stratega Bikova.

Mladi Ivan Oštrić ove sezone ostvaruje sve značajniju minutažu na poziciji razigravača i svojim ulascima s klupe uvijek unosi pozitivne elemente u našu igru. U jučerašnjoj utakmici se uz 5 poena i 3 asistencije posebno istaknuo s 3 ukradene lopte, a za utorak je najavio sljedeće: „Iako krajnji rezultat ne govori tako prva utakmica s Kvarnerom je bila dobar pokazatelj da s njima možemo ravnopravno igrati. Kvarner će sigurno htjeti dovršiti seriju na dvije pobjede već u Gorici, ali ja vjerujem u našu ekipu, naš rad i našu kemiju. Nadam se da ćemo svi odigrati na najvišem nivou i da ćemo izboriti treću utakmicu u Rijeci”.

Utakmica se igra u utorak 16. travnja u GSD Velika Gorica s početkom u 16 sati i pozivamo sve navijače da nam se pridruže.

  


Zvonjalica