Prijava

Vaša prijava

Mlađe kategorije KK Gorica vratile se treninzima, seniori kreću sljedeći tjedan

[]

Ljetni odmor polako se približava kraju i u Košarkaškom klubu Gorica. Klupski operativci proteklih su tjedana radili na pripremi sezone i slaganju seniorske momčadi koje će u nove pobjede povesti iskusno košarkaško ime Damir Cici Miljković, koji je krajem lipnja predstavljen igračima i klupskoj upravi.

 

Osim upoznavanja s trenerom odrađen je tada i lakši trening te dogovorena prozivka za 26. kolovoza kada će se i službeno krenuti u novu sezonu u kojoj će igru Gorice i dalje nositi iskusni Jure Gunjina, Kristijan Šutalo te Ante Mašić, koji je preuzeo i brigu o kadetskoj i juniorskoj momčadi. Uz njih od lanjskog igračkog kadra tu su i dalje Frano Miloloža i Lovro Došen, kojima će se priključiti Kristijan Validžić, Leon Kalinić i Borna Dramalija koji su angažirani ovoga ljeta. Uz njih treneru Miljkoviću priključit će se i nekolicina domaćih juniora Jakov Ninić, Andrej Mudrinić, Marko Baričić, Lovro Svetlošek, Karlo Dragojević, Teo Vukadin i Manuel Lacić.

U iščekivanju okupljanja seniora, tijekom ponedjeljka s radom su započele mlađe dobne skupine. Najprije je ujutro kadete i juniore okupio Ante Mašić, dok je u popodnevnom terminu s treninzima započela i kategorija mlađih kadeta pod vodstvom trenera Hanija Istanbulija. Gotovo 50 igrača započelo je s trenažnim procesom, a ovih dana u rad će se uključiti i ostale klupske kategorije.

 

 

Želim da maksimalno ozbiljno pristupite svakom treningu. Do četvrtka ćemo raditi svaki dan, nakon čega slijedi dan odmora. Osim toga, sljedeći tjedan odlazimo i na tradicionalni kamp u Crikvenicu. Iskreno, vjerujem kako možemo podići kvalitetu rada i rezultata Škole košarke. Preduvjete za to imamo, na nama je da radimo i pokušamo prenijeti djeci ljubav prema košarci– poručio je koordinator omladinskog pogona Hani Istanbuli, koji je i ovom prilikom pozvao sve koji su zainteresirani za bavljenje košarkom da dođu do kluba.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na broj 098 355 041 (Hani Istanbuli) ili na email kkvelikagorica@gmail.com.