Prijava

Vaša prijava

SENIORI ZAPOČELI S TRENINZIMA POD VODSTVOM NOVOG TRENERA

[]

Nakon kadeta i juniora koji su pod vodstvom Ante Mašića već tjedan dana u trenažnom procesu s treninzima su krenuli i seniori Gorice.

Pod ravnateljskom palicom novog trenera Damira Miljkovića jučer se u Gradskoj sportskoj dvorani okupilo petnaestak košarkaša među kojima će se iskristalizirati roster za predstojeću sezonu. Tu je nekoliko igrača iz prošle sezone, tri novopridošla igrača, nekoliko sadašnjih i nekoliko dojučerašnjih juniora Gorice te par igrača na probi.

 

 

Miljković je najavio plan rada na početku priprema:

„Ovaj tjedan smo krenuli s treninzima, ali još smo u potrazi za nekim pojačanjima. Naime, neplanirano nas je napustio Jure Gunjina kojem želimo svu sreću u nastavku karijere, ali riječ je o glavnom nositelju igre u prošloj sezoni. Sada smo u prvom ciklusu priključili i neke juniore kao i neke igrače na probi koji će se probati nametnuti. Uskoro krećemo s taktičkim segmentima igre pošto nam treba vremena za usvajanje ideja i stvaranje kemije unutar ekipe. Nakon toga krećemo s prvim prijateljskim utakmicama nakon kojih ćemo vidjeti u kakvom smo stanju i na čemu treba dodatno raditi” – zaključio je novi glavni strateg Bikova.

 


Počinje nova pedagoška godina

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.