Prijava

Vaša prijava

Poraz od Samobora u polufinalu Kupa

[]

Porazom od Samobora 94:83 završili smo s nastupom u Kupu Krešimira Ćosića – Regija Centar te se sada okrećemo prvenstvu koje u nedjelju otvaramo u Zadru kod Jazina.
Usprkos porazu gorička publika bila je zadovoljna viđenim, mlada momčad predvođena trenerom Damir Miljkovićem pokazala je veliku borbenost i htijenje, no danak neiskustva odradio je svoje. Šteta, jer većim dijelom utakmice naši su igrači bili ravnopravan suparnik gostima koji su u svojim redovima imali Mandalinića (23) i Simona (21) koji su na sebe preuzimali odgovornost u presudnim trenucima.
Veliki dobitak s naše strane je plejada mladih igrača; Karlo Dragojević, Jakov Ninić, Marko Baričić i Andrej Mudrinić, koji su se uz već starosjedioca Franu Miloložu predstavili domaćoj publici. Upravo je Miloloža s 18 poena bio najbolji strijelac u našoj momčadi, a isti je učinak imao i Leon Kalinić. Dvocifreni su još bili Kristijan Validžić sa 17 i Borna Dramalija s 14 poena.

KUP KREŠIMIR ĆOSIĆ- REGIJA CENTAR, POLUFINALE

KK GORICA – KK SAMOBOR 83:94

(19:25, 22:26, 28:25,14:18)

KK GORICA: Došen 6, Ninić, Baričić, Mašić, Validžić 17, Dramalija 14, Mudrinić, Dragojević, Miloloža 18, Pavlic 6, Kalinić 18, Vargek 4. TRENER: Damir Miljković
KK SAMOBOR: Žganjer, Lukačić 16, Škara 7, Mandalinić 23, L.Sedlar, R.Sedlar 9, Čretni 7, Linde 4, Batur, Rađa 7, Simon 21, Ćavar. TRENER: Đuro Simon