Prijava

Vaša prijava

Mlađi kadeti startali porazom


Share

KK Dugo selo – KK Gorica 55 – 44 (21:10, 4:6, 14:12, 16:16)

U 2. kolu županijske lige za mlađe kadete (Gorica je u 1. kolu bila slobodna) sastale su se danas prije podne mlade snage iz  Dugog Sela i Velike Gorice. Do 6. minute gledali smo ravnopravnu igru i na semaforu je stajalo 8:8. Međutim, onda Gorica upada u crnu rupu, prije svega zbog gomile pogrešnih dodavanja i izgubljenih lopti, te Dugo Selo radi seriju 13-0 u samo 3 minute. Ovo će se pokazati ključnim za odluku o pobjedniku jer će se Goričani  kasnije istrošiti na stizanju razlike.

U 2. četvrtini Gorica podiže agresiju u obrani i prima samo 4 koša ali umor dovodi do nepreciznosti u napadu i nekoliko promašenih zicera pa ovu dionicu dobivamo ”samo” 6:4.

Na odmor se odlazi rezultatom 25-16 za Dugo Selo a pauza od samo 2 minute sigurno nije išla na ruku našoj ekipi koja je doputovala s vrlo kratkim rosterom od samo 8 igrača (utakmica se baš poklopila sa školskim izletima). Naime, početkom nastavka smanjujemo na samo -4 (25:21) ali glavni igrači ostaju bez daha a trener Ivanković kasni s rotacijama i domaćini odlaze na 41:28.

U zadnjoj četvrtini ukazuje se tračak nade jer tricom Ninića završavamo seriju 7-0 i smanjujemo na 49:41 ali to je bilo sve za danas i utakmica završava rezultatom 55:44. Šteta, jer da smo bili kompletni uz učešće Babića, Kompesaka, Baričića i ostalih ova utakmica bila bi puno neizvjesnija.

U redovima Gorice najefikasniji su bili Tomić s 15 i Ninić s 14 koševa a u redovima Dugog Sela istakli su se visoki Martinčić s 14 i Brekalo s 10 poena.

Sve u svemu možemo biti zadovoljni obrambenim segmentom igre s izuzetkom jednog dijela 1. četvrtine dok u napadu nedostaje dinamike i igramo statično, često sa svih 5 igrača izvan linije perimetra od kojih se najčešće kreće samo igrač s loptom.

 

KK Dugo Selo: Martinčić 14, Brekalo 10, Matešić 8, Remenar 8, Orešković 6, Josipović 4, Dobra 2, Šarić 2, Lisica 1, Mašić, Kuprešak, Šumić

trener: V. Pašalić

 

KK Gorica: Tomić 15, Ninić 14, Mudrinić 9, Pereković 4, Svetlošak 2, Matić, Vitez, Puljak

trener: J. Ivanković