Prijava

Vaša prijava

Sesar – najbolji trener HT Premijer lige!


Josip Sesar dobio je novo priznanje. U izboru za najboljeg trenera HT Premijer lige kojeg su izvršili svi treneri premijerligaških klubova Sesar je proglašen za najboljeg među njima.

Potpuno zaslužena nagrada s obzirom na skroman budžet ekipe Gorice koja je izborila polufinale Kupa i  6. mjestom u prvenstvu svoj prvi Playoff. I samo su je ozljede nekolicine igrača udaljile od polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske.

Sesar je u Gorici stvorio homogenu ekipu sastavljenu od nekolicine prekaljenih igrača te mladih nada koji svoju afirmaciju traže upravo u našem klubu. Minutaža se ravnopravno dijelila među desetak igrača koji su gajili kolektivnu i kombinatornu igru i gdje je rijetko tko uzimao više od 10 šuteva po utakmici. Omogućavalo je to visoki ritam svih 40 minuta kojim je Gorica lomila suparnike, a posebno će se pamtiti obje pobjede nad Cibonom i 4 pobjede nad Splitom.

Nagrada će se dodijeliti na poluvremenu treće finalne utakmice doigravanja u Zagrebu 28.5.2019.

Također su izabrani i najbolji strijelac lige (Hrvoje Vučić, KK Alkar), najbolji skakač (Abdul Malik Abu, KK VROS), najbolji asistent (Mario Ihring, KK VROS) i MVP HT Premijer lige prema izboru trenera (Pavle Marčinković, KK Split).