Prijava

Vaša prijava

Nove tribine čekaju navijače!


Share

Kad se krenulo u projekt izgradnje Gradske sportske dvorane, osnovna ideja je bila da novi objekt gorički sportski klubovi koriste za treninge, možda netko i za utakmice. S vremenom se, međutim, to pretvorilo u varijantu po kojoj su praktički svi klubovi shvatili da su im uvjeti u novoj dvorani puno bolji nego u Srednjoškolskom centru, pa se i gotovo sve utakmice odigravaju upravo u njoj.

Upravo zbog toga pojavila se i potreba da se dvorana malo “doradi”, odnosno da uvjetima odgovara svim zahtjevima potrebnim za odigravanje utakmica, uključujući i prvoligaške. Nekoliko dana nakon iznimno uspješnog vikenda velikogoričkog sporta, u kojem smo slavili pobjede nogometaša, rukometaša i košarkaša, tako je dovršeno postavljanje novih tribina u dvorani, a to nisu i jedini radovi.

“Gradska sportska dvorana dobila je nove tribine sa 620 sjedećih mjesta. Postavljena je i nova rasvjeta, koja će omogućiti televizijske prijenose utakmica naših goričkih klubova, što oni i zaslužuju. Ukupna investicija vrijedna je 1,5 milijuna kuna. Ovo je još jedno u nizu ulaganja u gradsku sportsku infrastrukturu”, objavio je gradonačelnik Dražen Barišić, koji je sa svojim suradnicima obišao dvoranu, u kojoj ih je ugostio voditelj Darko Ćopić. Osim tribina i rasvjete postavljena je i posebna galerija za snimatelja i fotoreportera.

Nove tribine i rasvjetu ljubitelji sporta u našem gradu moći će isprobati u subotu u 15.30 sati, kad se igra gradski ženski rukometni derbi između Udarnika i Gorice, a od 18 sati počet će i dvoboj košarkaša protiv Zaboka. Dan poslije, u nedjelju u 19 sati, protiv riječkog Zameta igrat će rukometaši Gorice.