Prijava

Vaša prijava

Božićno druženje roditelja i djece


Share

Grosbasket nagradio najuspješnije

Večeras je u sportskoj dvorani OŠ Novo Čiče održano tradicionalno božićno druženje roditelja i djece KK Gorice/Velgora uz dozu sportskog nadmetanja. Prvo su se predstavili oni najmlađi koji tek uče prve košarkaške korake s demonstracijom nekoliko trening vježbi.

Zatim su održane utakmice male škole košarke 1 i male škole košarke 2. Uslijedilo je polufinalno šutiranje parova otac/sin u dvije konkurencije, a zatim utakmica između djevojaka i košarkaških mama koja je ponudila dosta uzbuđenja i teško je reći tko je bio bolji.

Napeto je bilo i u finalu parova otac/sin, a najuspješniji su se pokazali otac i sin Svetlošak u konkurenciji mlađih kadeta te otac i sin Barbarić u konkurenciji dječaka. Najuspješniji parovi nagrađeni su prigodnim darovima našeg sponzora Grosbasketa koje je uručio sportski direktor kluba Ljubo Prgomet.

U završnici druženja uslijedila je utakmica očeva u kojoj se  pokazalo da bi Josip Sesar u ovom rezervoaru talenata mogao ulovati dva-tri dobra pojačanja za seniorsku ekipu.

Cijelom manifestacijom uspješno su rukovodili treneri Hani Istanbuli i Silvije Jenkač.

 

Božićno druženje KK Gorica

Zagrijavanje djece i roditelja za božićna natjecanja

🏀
🏀
🏀
🏀
☃
☃
☃
☃

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u Petak, 20. prosinca 2019.

 

 


 


FRIK IZ KVARTA – Onan Barbarin iz 268-ice

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda