Prijava

Vaša prijava

Piacun startao pobjedom


Share

U nezavidnoj situaciji našli su se pretkadeti Gorice. Neki još nisu ozdravili, a neki su se oporavili ali imaju samo trening ili dva iza sebe.

K tome je još jednom došlo do promjene trenera jer je trener Pavić otišao na angažman u Gruziju. Ekipu je preuzeo Nikola Piacun i sa samo jednim zajedničkim treningom preuzeo vođenje momčadi dok im još ne zna ni imena.

Analitičari prvi napad otvaraju tricom Brzovića, a isti igrač bez promašaja veže nekoliko poena pa je na semaforu neugodnih 10:1 već nakon 3 minute. Uobičajenu letargiju naših mladića na početku svake utakmice prekida trener koji poziva minutu odmora.

Upute su urodile plodom jer prvo Pereković, a zatim i Ninić vežu nekoliko poena pa Gorica ubrzo izjednačava, a do kraja četvrtine prelazi u vodstvo (19:21). Nakon malog odmora u kojem su popili kavicu bude se Baričić i Mudrinić te se prema kraju poluvremena  prednost Gorice povećava  na petnaestak poena. Međutim  tricom Ristovskog domaćin smanjuje na 31:43.

Trećom četvrtinom dominira Prgomet koji s 3 trice dovodi domaćine blizu egalu pa se na ulasku u zadnjih 10 minuta ulazi rezultatom 57:59.

Analitičari imaju momentum na svojoj strani te uskoro prelaze i u vodstvo (65:63). Pokazat će se posljednje na utakmici.

Trice Ninića i Mudrinića grade novu našu prednost, a tricu stavlja i Baričić za konačnih 67:81.

Pred trenerom Piacunom je još puno posla, a kada se svi igrači oporave i ozdrave nadamo se da će sve kockice sjesti na svoje mjesto.

Hermes Analitica: Prgomet 21, Purić 12, Brzović 9, Palić 9, Tomica 7, Ristovski 5, Milić 2, Tolj 2, Salluzzo, Gluhak, Magdić

Gorica: Baričić 22, Mudrinić 18, Ninić 16, Pereković 15, Matić 4, Tomić 2, Buzov 2, Dragojević 2, Vukadin, Stipić, Žigrović, Benedetti

 

 


FOTO Godišnja skupština DVD-a Markuševec

Sretan Uskrs !