Prijava

Vaša prijava

Prgomet: Potpisali bi 3 pobjede


Share

Momčad Gorice zadesio je iznimno težak raspored na početku nove sezone HT premijer lige. No, umjesto da nariču bikovi su se uhvatili u koštac s teškim protivnicima i nanizali 3 važne pobjede protiv Splita i Zadra kod kuće te protiv Zaboka u gostima. Tek su u 4. kolu Goričani posustali protiv Cibone u gostima.

Međutim nema odmora za igrače osipa Josipa Sesara jer sutra im stiže još jedan kvalitetan suparnik – ekipa Šibenke.

Utakmicu su nam najavili sportski direktor Ljubo Prgomet i povremeni hrvatski reprezentativac Mate Kalajžić.

Prgomet: “Sutra nas čeka još jedna teška utakmica protiv Šibenke koja nam je uvijek vrlo neugodan protivnik. Kao i većina drugih ekipa i Šibenčani su se pojačali za ovu sezonu, a predvodi ih jedan ekstra igrač – Henrik Širko. Sigurno će biti jedna zanimljiva utakmica, a s njima smo u pripremnom periodu već odigrali jednu koja je protekla u egalu. U svakom slučaju nadamo se pobjedi kako bismo se zadržali u vrhu tablice i potvrdili dobar ulazak u sezonu.

Kad smo vidjeli raspored odmah bismo potpisali 3 pobjede u 4 kola, a evo sad smo ih i ostvarili. Trebamo, dakle, nastaviti sa žestokim  radom jer ipak je tu 7 novih igrača i sigurno ćemo biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo.”

Kalajžić: “Spremamo se za utakmicu iako nemamo puno vremena kako smo navikli jer prije dva dana smo igrali protiv Cibone, a sutra je već Šibenka na redu. Cibona nas je malo spustila na zemlju nakon 3 uvodne pobjede i sada moramo pružiti maksimum da se vratimo na pobjedničku stazu. Sigurno je da nam neće biti lako jer s druge strane je kvalitetan suparnik koji će isto tražiti bodove. Ja se polako vraćam u ritam nakon ozljede koja je potpuno zacijelila i nadam se pobjedi.”