Prijava

Vaša prijava

Povratak treninzima, a sutra već u Osijek


Share

Košarkaši Gorice igraju bolje nego ikad. U HT Premijer lizi su na omjeru 5-1, igra je na visokoj razini, ali nevolje s koronom stalno ih ometaju u realizaciji ambicioznih planova. Sutra je pred Goričanima izuzetno teško gostovanje u Osijeku protiv ekipe VROS-a i teško je bilo što prognozirati jer ovakva situacija osim na fizičku pripremljenost utječe i na psihu. 

Krešimir Ljubičić je na tragu Žižića i Zupca toranj u Savskoj zamijenio za gradsku sportsku dvoranu u Velikoj Gorici i pokazao da je veliko pojačanje poput svojih prethodnika.

Ljubičić: “Nakon 10 dana izolacije ponovo smo se vratili u dvoranu treninzima. Jedva smo to dočekali jer svi smo željni utakmica i novih izazova. Čeka nas težak protivnik pogotovo na njihovom terenu, a mi ćemo probati dobiti na iskustvo i svježinu. Bili smo u dobrom ritmu i sada želimo tako i nastaviti.”

Pred Goricom je naporan raspored jer čeka ih zgusnut raspored.

Ljubičić: “Da, korona nas je na žalost spriječila da sudjelujemo u prvom balonu ABA 2 lige, ali tu ništa ne možemo. Sad se okrećemo domaćim utakmicama kojih imamo nekoliko u samo tjedan dana. Nećemo imati previše vremena za treniranje i uigravanje, ali šta je tu je. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo trenerove zamisli i da racionalno trošimo snage jer svaka pobjeda nam je bitna.”

Sesarov stroj naći će se pred velikim iskušenjima i nadajmo se da je dobro podmazan. Naime,  sutra se putuje u Osijek gdje ih popodne čeka utakmica protiv brokera koji su u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. U nedjelju je gostovanje kod Furnira, u utorak domaća utakmica protiv Hermesa, a samo dva dana kasnije još jedno domaćinstvo protiv Alkara. Cijelo putešestvije završava 29.11. i utakmicom protiv Šibenke.