Prijava

Vaša prijava

Sesar: Imamo još 4 utakmice u 7 dana


Share

Polako se sliježu dojmovi s jučerašnjeg gostovanja u Osijeku na kojem su Goričani imali sjajnu šutersku večer. Bilo 18 ubačenih dvica uz 54% uspješnosti i 18 trica uz 56% uspješnosti tako da brokerima nije bilo spasa.

VIDEO HIGHLIGHTS

Također i 31 asistencija uz samo 9 izgubljenih lopti svjedoče da niti ova izolacija nije ostavila značajnijeg traga na Sesarov stroj. Ceh je platio trener VROS-a Domagoj Kujundžić koji je smijenjen odmah drugi dan poslije utakmice.

Trener Vrijednosnica – Domagoj Kujundžić: Momci su se borili, ali imali smo dosta grešaka, lagano su prolazili pogotovo drugu četvrtinu. Ovako šuterski dan teško da će im se ponoviti, ali baš smo mi bili te sreće da protiv nas odigraju ovako. Čestitke na pobjedi.”

 

Igrač Vrijednosnica – Martin Vedriš: “Igrali smo dobro, obrana baš nije funkcionirala, zabili su nam puno otvorenih trica. Napadački smo bili dobri ali moglo je biti bolje, pogotovo u obrani.”

Josip Sesar nije znao što očekivati poslije smanjenog broja treninga, ali stvari su ispale bolje od očekivanog jer prošli puta brokeri su pali tek tricom u zadnjoj sekundi. Ovaj put je bilo ipak puno lakše.

Josip Sesar: Nismo znali što nas očekuje, bili smo u izolaciji, jedan trening smo napravili s kompletnom ekipom, ostalo smo trenirali dio kod kuće, dio u dvorani. Mislim da smo dobro odreagirali, imali smo dobru energiju, više su igrali igrači koji su više trenirali. Imamo još četiri utakmice u sedam dana i nadam se da ćemo to uspjeti izvući.”

Naime, već u nedjelju bikovi gostuju kod Dubrave Furnira, a u utorak u Gradsku sportsku dvoranu stiže Hermes Analitica. 26. studenog zakazan je domaći okršaj iz šestog kola sa sinjskim Alkarom, a tri dana kasnije i odgođeni susret petog kola sa Šibenkom. Ko preživi pričat će.