Prijava

Vaša prijava

Sutra protiv Furnira


Share

Nema predaha za košarkaše Gorice. Nakon povratka iz Osijeka gdje su bikovi pružili još jednu vrhunsku partiju slijedi gostovanje u zagrebačkoj Dubravi protiv Furnira.

Veliko je pitanje koliko će igrači Josipa Sesara imati snage jer prije Osijeka prethodila je još jedna izolacija i broj zajedničkih treninga ne garantira da bi Gorica bila ikakav favorit u toj utakmici.

Svjestan je toga i strateg Goričana.

Sesar: “Dubrava je dobar i težak protivnik. Trenutno stanje na tablici nikako ne odražava njihovu pravu vrijednost. Imaju nekolicinu odličnih igrača s respektabilnim karijerama. Mi smo dobro odreagirali u Osijeku pogotovo energetski i moramo sutra odigrati s jednakom količinom energije. Vraćamo se u težak ritam utakmica i količina energije koju ćemo imati može biti presudna.”

Marko Baković nakon povratka s Islanda igra u životnoj formi i često je nerješiva enigma za svoje čuvare kako u reketu tako i s linije za tri poena.

Baković: “Spremamo se koliko možemo u datim okolnostima za sutrašnje gostovanje u Dubravi. Oni su zanimljiva i neugodna ekipa. Imaju nekoliko igrača pristiglih iz Cibone. Tu su zatim Brzoja, Smolić i još neki dobri igrači. Oni su u svakoj utakmici tu negdje, nitko ih nije razbio i obično gube s malom razlikom tako da nema mjestu podcjenjivanju. Utakmica sigurno neće biti šetnja, a mi ćemo se potruditi da odigramo najbolje što možemo i produljimo pobjednički niz.”

Prijenos utakmice je na HTV2 u 17 sati.

Poslije gostovanja u Dubravi, bikove očekuju još tri utakmice sljedeći tjedan (Hermes, Alkar i Šibenka) i nadajmo se da će igrači izdržati takav NBA ritam.