Prijava

Vaša prijava

Pobjeda protiv Hermesa, odgoda protiv Alkara


Share

VIDEO HIGHLIGHTS

Košarkaši Gorice odigrali su još jednu vrhunsku utakmicu. Jučer su protiv Hermes Analitice ostvarili do sada najveću rezultatsku razliku u utakmica HT Premijer lige. Naime, bikovi su zaledili analitičare na -46.

Lovro Mazalin imao je double-double već do poluvremena, a čak šestorica igrača na kraju su imali dvoznamenkasti učinak u rubrici koševa.

Borna Kapusta se nameće kao jedan od najboljih asistenata lige. Jučer je upisao  8 novih uspješnih dodavanja.

Baković se odmarao radi lakše ozljede, a svi igrači koji su participirali u igri odigrali su za svaku pohvalu.

Josip Sesar može biti zadovoljan kako njegov stroj funkcionira, a također je bio svjestan da će igračima trebati malo vremena da uhvate ritam nakon poraza u Dubravi.

Zato ga nije zabrinjavala rezultatska neizvjesnost u prvoj četvrtini:  “Otvorili smo utakmicu pod dojmom poraza u Dubravi. Malo se osjetila ta nervoza. Znao sam da će nam trebati određeni period da to prođe. Već u 2. četvrtini smo ulovili svoj ritam i do poluvremena riješili utakmicu. Ono što mi je bilo bitno da se nakon svega igrači dobro istrče, da ulove dobar ritam, da pogode šuteve. Dečki su sve to obavili i ja im čestitam.”

Sutra se trebala igrati utakmica protiv Alkara, ali došlo je do odgode zbog proboja korone u svlačionicu Sinjana.

“Danas će igrači imati slobodan dan, a sutra krećemo s treninzima. U nedjelju nas čeka utakmica protiv Šibenke i počinjemo s pripremama za taj susret” – nadovezao se trener Goričana.

S novom pobjedom Gorica je na omjeru od 7 pobjeda i samo 2 poraza čime drži 5. mjesto na tablici. No, realno je stanje još i bolje jer dva poraza imaju samo  Cibona i Zadar tako da će bikovi imati priliku da s novim pobjedama ulove priključak na samom vrhu HT Premijer lige.

Utakmica protiv Alkara koja se trebala igrati u četvrtak je odgođena do daljnjega pa je prvo sljedeće iskušenje za Goričane utakmica protiv Šibenke u nedjelju 29.11. s početkom u 16 sati. Na žalost, još uvijek bez prisustva publike zbog provođenja epidemioloških mjera koje su na snazi.