Prijava

Vaša prijava

Protiv Zadra rasterećeno


Share

Nakon nes(p)retnog ispadanja u Kupu od splitskih žutih, košarkaše Gorice očekuje još jedna izrazito teška utakmica – gostovanje u Zadru protiv istoimenog domaćina. Zadrani su trenutno vodeća ekipa i bikovi nakon dugo vremena nisu favoriti u nekoj utakmici.

Što možemo očekivati sutra najavljuje Karlo Uljarević, bivši košarkaš Cibone i Zadra koji je Goričanima donio pobjedu protiv Zadra u prvom dijelu prvenstva dalekometnim projektilom u zadnjoj sekundi:

Karlo Uljarević: “Zadar je odlična ekipa s vrhunskim trenerom i nije čudno da su vodeći u prvenstvu. S pobjedom u Beogradu protiv FMP-a sigurno su si još više podigli samopouzdanje pred sutrašnji derbi. Neće nam biti lako, ali idemo tamo rasterećeni jer nemamo što za izgubiti. Igrat ćemo svoju igru pa ćemo vidjeti kud će nas to odvesti. Sigurno je da ćemo pokušati pobijediti kao što to uvijek i radimo. Igrači će dati sve od sebe jer protiv Zadra se ne može kalkulirati.

O prošloj utakmici koju sam odlučio svojim pogotkom ne razmišljam previše. U tom trenutku sam ja dobio loptu i napravio sam ono što najbolje znam. Daj Bože da netko od mojih suigrača sutra bude u takvoj prilici i da zabije koš za pobjedu, nitko sretniji od mene”

Utakmica je na rasporedu sutra 18.12. s početkom u 17 sati, a gledatelji je mogu pratiti putem Arena sporta.