Prijava

Vaša prijava

Termini emitiranja 389. emisije Školska liga: KK Gorica


Share

Najava i termini emitiranja 389. emisije Školska liga – Košarkaški klub Gorica

Emisija Školska liga koja se kontinuirano emitira na SPTV i nekoliko regionalnih televizija ovaj puta je posvećena našem klubu. Sutra (nedjelja 20.12.) točno u podne na SPTV, a zatim nekoliko repriznih termina koje ne smijete propustiti.

SPORTSKA TELEVIZIJA u nedjelju u 12.00 sati premijera, a reprize u ponedjeljak u 14.10 i srijedu u 17.00 sati

 Z1TV– premijera u ČETVRTAK 12.00, reprize SUBOTA 12.20, PONEDJELJAK 17.15

KANAL RI – SUBOTA 16.25, PONEDJELJAK 15.05

 

Posjetili smo Košarkaški klub Gorica,  klub koji je u svojoj dugoj povijesti imao uspona i padova  i koji se održao do današnjih dana te je postao jedan od vodećih košarkaških klubova i zasluženo je visoko rangiran na košarkaškoj karti Hrvatske. Košarka je u Veliku Goricu stigla i prije nego je osnovan klub, a za sve su bili zaslužni gorički vatrogasci, koji su se na jednom natjecanju u Zadru po prvi puta susreli s košarkaškom loptom i obručem pa je na prostoru ispred tadašnje Gasilane u Zagrebačkoj ulici na zid postavljen koš, nabavljena je lopta i krenula je avantura koja traje 50 godina.  Dolaskom Josipa Sesara na mjesto prvog trenera i vrijedne Uprave na čijem je čelu   također bivši igrač Duško Radović Košarkaški klub Gorica doživljava svoj procvat i postaje ozbiljan i kvalitetan klub koji je itekako ravnopravan našim najboljim košarkaškim klubovima. Postao je  ponos grada Velike Gorice i njegov je rezultat plod zajedničkog rada, od trenerskih stručnjaka, igrača, uprava, roditelja, prijatelja kluba  pa do javnih radnika koji su zajedno pratili klub svih 50 godina.

Emisiju počinjemo s predsjednikom kluba koji nas je vratio u povijest,  vrijeme osnivanja kluba i  kako je počela uspješna  sportska priča koja traje već 51. godinu.”


Logo liga