Prijava

Vaša prijava

Protiv Šibenke za kraj uspješne godine


Share

Pobjedom protiv Alkara košarkaši Gorice vratili su se na pobjedničke staze. Vidjelo se u prvom poluvremenu da je četvrta po redu korona pauza ostavila traga na igračima i trebalo je neko vrijeme da povežu redove i kalibriraju nišanske sprave. U 2. poluvremenu vidjeli smo onaj stari Sesarov stroj koji neumitno melje svoje protivnike i pobjednik je odlučen već u prvih 5 minuta nastavka kada serijom 10-0 bikovi odlaze na +19. Trener bikova kratko je prokomentirao utakmicu:

Josip Sesar: “Deset dana nisam bio s momčadi. Pomoćni trener Radoš i trener kadeta Piacun su odradili dobar dio posla za ovu utakmicu i napravili su dobru pripremu u kooperaciji sa mnom. Nisam znao na što ćemo danas naići, međutim i Alkar je danas igrao oslabljen izostankom svojeg prvog playmakera. Mislim da smo u 2. poluvremenu imali dobar ritam dok smo se u prvom još malo tražili. Sve u svemu dobro smo rasporedili minutažu i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu”.

Danas u 19 sati Goričani će imati priliku za nove bodove. U goste nam stiže ekipa iz Draženovog grada – momčad Šibenke i sigurno nas čeka još jedna uzbudljiva utakmica.

Josip Sesar: “Sada nas očekuje utakmica protiv Šibenke. Energetski smo malo isprekidani, imamo utakmicu pa pauzu, utakmicu pa pauzu tako da nam ritam nije još dobar. Ja se nadam u utakmici protiv Šibenke da će to biti puno bolje. Oni su također imali svojih problema tijekom sezone. Igrali su jučer Kup utakmicu protiv Zaboka. Treba ju proanalizirati, vidjeti šta imaju novo i dobro se pripremiti. Sada smo napokon svi zdravi, imamo 11 igrača u kadru i nadamo se pobjedi.”

Lovro Mazalin, košarkaš Gorice koji se nalazi na širem reprezentativnom popisu trenera Veljka Mršića, pružio je odličnu partiju nakon pauze. Za 26 minuta postigao je 26 poena uz 9 skokova i 5 asistencija te valorizaciju od čak 32. Tijekom cijele utakmice bespoštedno se borio i nosio svoju ekipu, a nadamo se jednako uspješnoj predstavi i danas.

Lovro Mazalin: “Zadovoljni smo pobjedom protiv Alkara. Napokon se vraćamo u ritam utakmica nakon samoizolacija i odgođenih susreta. Sretni smo da su utakmice opet krenule i nadam se da ćemo se iz utakmice u utakmicu dizati i vratiti se u formu s početka sezone. Šibenčani su opasan protivnik, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca i nipošto nisu za podcjenjivanje. Mi smo se dobro pripremili i dat ćemo svi od sebe 100% na terenu. Ako budemo igrali svoju igru bit će sve dobro i vjerujem u pobjedu.”

Utakmica počinje danas u 18 sati i može se pratiti putem HKS TV-a.

 


Festival znanosti posvećen inteligenciji