Prijava

Vaša prijava

Gorica se priprema za Lovćen


Share

Košarkaši Gorice danas će ubilježiti svoje prve bodove u ABA 2 ligi iako na način na koji to sigurno nisu priželjkivali. Naime, ekipi Rabotničkog iz Skopja desilo se ono što se bikovima desilo uoči prvog balona – imaju igrače pozitivne na COVID 19. Šteta, jer igrala bi se zasigurno jedna zanimljiva utakmica kakvih je većina ovdje u Banja Luci gdje se pobjednik odlučuje u zadnjim minutama. Pred Goričanima je preostala još utakmica protiv ekipe Lovćen 1947 iz Cetinja koja se igra u subotu, a trener Gorice Josip Sesar prokomentirao je zbivanja u Banja Luci.

Josip Sesar: “U svakom slučaju jedan dobro organiziran turnir. Igraju se jako zanimljive utakmice. Sve su završile u  rezultatskom egalu i neizvjesnosti. Na žalost, u prvoj utakmici koju smo igrali protiv Studentskog centra nismo uspjeli zadržati potrebnu dozu koncentracije za sami kraj. Izgubili smo isto u egalu s dva razlike iako smo imali zadnja tri napada. Malo me smeta da nismo uopće uputili loptu prema košu. Međutim, s obzirom da nam je prva utakmica, da je to sami ulazak u turnir, da nismo bili u prvom balonu mogu reći da sam zadovoljan našom prezentacijom.”

-Gorica će danas ubilježiti prvu pobjedu, ali bez borbe?

“Danas smo trebali igrati utakmicu protiv Rabotničkog koji na žalost nije došao zbog situacije s pozitivnim igračima na COVID 19.”

– Zadnji protivnik u ovom balonu bit će još jedan crnogorski klub, kakva su očekivanja?

“Mi se dalje pripremamo za Lovćen 1947. To je jedna dobra ekipa s dosta talenta i dosta radna ekipa tako da nam sigurno neće biti lako. Imaju širok roster, čak imaju i jednog igrača koji je prije nekoliko sezona igrao za Goricu, riječ je o Mašanu Vrbici. Dakle, momčad je to koja ima talentiranih i iskusnih igrača, međutim to nisu igrači razine Mornara ili razine Podgorice, ali u svakom slučaju očekujem jednu zanimljivu utakmicu kao i sve koje su bile do sada” – istaknuo je strateg Gorice Josip Sesar.

Utakmica je na rasporedu u subotu 23. siječnja s početkom u 21 sat, a prijenos je na Arena Sportu.


SRETAN ROĐENDAN, DINO!