Prijava

Vaša prijava

Kalajžić: “Čeka nas dobar protivnik”


Share

Pred košarkašima Gorice je zadnja utakmica 2. balona ABA 2 lige koji se igra u Banja Luci. Do sada su ubilježili tijesan poraz od vodećeg i neporaženog Studentskog centra iz Podgorice te pobjedu (bez borbe) protiv Rabotničkog iz Skopja. Mate Kalajžić je pružio vrlo dobru partiju protiv studenata ubilježivši 9 poena, 5 asistencija, 4 skoka i dvije ukradene lopte.

Mate Kalajžić: “Evo, osjetili smo napokon i mi kako je igrati ovaj turnir. Na žalost otvorili smo porazom. Mislim da je puno igralo to što nam je prva utakmica. Ušli smo s previše strahopoštovanja prema protivniku pošto su oni jedina momčad bez poraza i to se odrazilo na početak utakmice. Poslije je teško  stizati rezultat cijelu utakmicu i pobijediti. Bili smo blizu na kraju, šteta što je ovako završilo.”

U subotu s početkom u 21 sat bikovi igraju zadnju utakmicu protiv Lovćena 1947 iz Cetinja. Pobjedom protiv ove crnogorske momčadi Goričani bi mogli zadovoljno napustiti Banja Luku. Naravno, nešto će se pitati i renomiranog suparnika, ali igrači Josipa Sesara su spremni.

“Lovćen je sljedeća utakmica koju igramo u subotu. Radi se o jednoj dobroj ekipi, u ovom balonu imaju pobjedu i poraz. Pratili smo obje utakmice i pripremili smo se za njih. Jaki su fizički s par starijih iskusnijih igrača. Na nama je da pokažemo ponovno da možemo igrati sa svima ovdje” – zaključio je Kalajžić.
Prijenos utakmice je na Arenasportu 1.