Prijava

Vaša prijava

Majcunić: “Nadamo se novim bodovima iz Škrljeva”


Share

Uspješan nastup u ABA 2 ligi je iza nas. Bikovi su probili led u ovom natjecanju i sigurno će nas u sljedeća dva balona još puno puta uveseljavati novim pobjedama i sjajnim nastupima. Kapetan Ivan Majcunić odigrao je kapetanski, u prvoj utakmici je bio najbolji strijelac, a u drugoj je imao mirnu ruku kada je najviše trebalo i s dva slobodnjaka zaključao utakmicu protiv Lovćena 1947.

Ivan Majcunić: “Turnir u Banja Luci je bio jedno novo i zanimljivo iskustvo za nas. Mislim da možemo biti zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmice tamo. Dosta je ravnopravnih ekipa i ovo će nam biti poticaj da i u narednim “balonima” ostvarimo što bolje rezultate.”

Za Goričane nema odmora i već sutra ih čeka još jedno teško gostovanje protiv Škrljeva koji na svojem terenu uvijek igraju odlično protiv Gorice. I Majcunić je svjestan da bikovima neće biti lako.

Ivan Majcunić: “Sada se ponovno okrećemo domaćem prvenstvu. Slijedi nam utakmica protiv Adria Oil Škrljeva i nadamo se da možemo nastaviti dobar niz. Oni su jako dobra ekipa i očekujemo sigurno težu utakmicu nego što je bila protiv istog suparnika u prvom dijelu prvenstva. No, nadamo se da ćemo se i s ovog teškog gostovanja vratiti  s nova dva boda.”

Utakmica je na rasporedu u utorak 26. siječnja s početkom u 18 sati, a utakmica se može pratiti putem HKS TV-a.

 

#kkgorica

#ponosnibikovi

#HTPremijerliga


Izbori za Studentski zbor 1. ožujka 2021.