Prijava

Vaša prijava

Majcunić: “Bitna pobjeda za nas”


Share

Košarkaši Gorice igraju u sjajnom ritmu. Posljedice silnih izolacija u prošloj godini sve manje se osjećaju i Sesarov stroj nanizao je već 6 uzastopnih pobjeda u HT Premijer ligi. Jučerašnja pobjeda protiv Adria Oil Škrljeva izborena je uvjerljivije nego one protiv Alkara (tricom Batura u zadnjoj sekundi) ili VROS-a (u produžecima) kada se diskontinuitet treninga itekako osjećao. U prošlom kolu Adria Oil odigrao je protiv Zadra utakmicu na jedan posjed i Goričani su s potrebnim respektom odigrali  ovaj susret.

Josip Sesar: “Prije svega čestitao bih svojim momcima na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo danas igrali protiv jednog sjajnog protivnika. Ovo je novo lice momčadi Škrljeva u odnosu na prvi dio sezone jer pojačali su se sa sjajnim Pilepićem.

Bila nam je ovo jako zahtjevna utakmica pogotovo nakon turnira ABA 2 lige koji smo imali iza sebe. Idemodalje korak po korak, utakmicu po utakmicu i nadam se da će nas zaobići ozljede i ove bolesti koje smo imali” – poželio je trener Gorice za kraj.

 

Ivan Majcunić: “Ovo je bitna pobjeda za nas. Nastavili smo dobar niz u domaćem prvenstvu. Očekivali smo težu utakmicu nego u prvom krugu protiv ovog istog protivnika jer pojačali su se s nekoliko igrača. Mislim da smo uspjeli iskontrolirati veći dio utakmice i da u niti jednom trenutku nije došla u pitanje pobjeda u ovoj utakmici” – istaknuo je kapetan Goričana.

Priliku da produže pobjednički niz na 7 utakmica bikovi će imati u nedjelju 31. siječnja kada nam u goste stiže ekipa Sonik Puntamike. To je jedina momčad koja uz vodeću četvorku ima pozitivan omjer pobjeda i poraza (10-8) što znači da nas čeka još jedna uzbudljiva utakmica.

 

  

 


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike