Prijava

Vaša prijava

Dvostruki sudar Gorice i Cibone


Share

U subotu 13. veljače čekaju nas dvije teške utakmice protiv najtrofejnijeg hrvatskog kluba – zagrebačke  Cibone.

Prvo startaju juniori u sklopu 1. juniorske lige, početak je u 13 sati, a igra se u Draženovom domu. Mladi bikovi su u pozitivnom naletu s 3 pobjede u nizu i tražit će priliku za revanš jer u prvom krugu su izgubili u neizvjesnoj završnici.

Malo zatim u Gradskoj sportskoj dvorani počinje zaostala utakmica 15. kola HT Premijer lige između seniora Gorice i Cibone. Riječ je o svojevrsnom derbiju jer bikovi su na omjeru 16-3, a vukovi su za nijansu slabiji i trenutno su na 14-3. Samo je Zadar  s omjerom 17-3 uspješniji od ova dva kluba i sutrašnja  će utakmica pokazati tko ostaje prvi pratitelj Zadranima.

Bivši Cibos i povremeni hrvatski reprezentativac Karlo Uljarević najavio je derbi.

Karlo Uljarević: “Čeka nas nadoknada odgođene utakmice protiv Cibone. Oni su sada izgubili u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića od Zadra u vrlo neizvjesnoj utakmici. Mislim da su jako dobra ekipa, imaju dobre igrače, a dobili su nedavno i novog trenera. Pred njim će se svatko od njih htjeti dokazati i prikazati u što boljem svjetlu u svakoj utakmici pa tako i ovoj koja je pred nama. Mi smo u dobrom ritmu i dobro igramo u zadnje vrijeme. Muče nas neke male ozljede, ali mislim da imamo šanse pobijediti sutra ako budemo pravi i odigramo svi na 100% svojih mogućnosti. Treba ući što je moguće bolje u utakmicu i vidjeti gdje nas to može odvesti” – zaključio je Uljarević.

Utakmica počinje sutra u 14 sati, a može se pratiti putem HKS TV-a.