Prijava

Vaša prijava

Bikovi na Split i Furnir, a zatim ABA2 balon


Share

Pred košarkašima Gorice opet je zgusnuti raspored utakmica.

U četvrtak 25. veljače idemo na teško gostovanje u Splitu gdje nas domaćini dočekuju s novim trenerom na klupi.

Odmah zatim, u subotu 27. veljače, slijedi domaći ogled protiv Furnira koji je jedna od samo tri ekipe koje su nam nanijele poraz ove sezone u HT Premijer ligi.

Poslije domaćih obaveza slijede i one međunarodne. U Sarajevu se igra 3. balon ABA 2 lige, a bikove čekaju tri teške utakmice protiv Mladosti iz Zemuna, Sparsa iz Sarajeva te Podgorice.

Ekipa Josipa Sesara imala je vremena za pripremiti se za ovaj težak ritam i sigurno je da nas čekaju dobre i uzbudljive utakmice.

Protiv Splita bikovi će pokušati ponoviti igru i pobjedu iz prvog dijela prvenstva te uzvratiti za poraz i ispadanje u Kupu Krešimira Ćosića, a utakmicu je najavio mladi Emil Savić:

“Sutra nas čeka nadoknada zaostale utakmice protiv Splita koji se pojačao dolascima Ukića i Babića. To je  ekipa koja igra na vrlo visokoj razini te očekujem dobru i tvrdu utakmicu od početka do kraja pogotovo s naše strane. Svakako moramo ući agresivno jer se igra na njihovom terenu. Mi smo imali tjedan dana za pripremiti se i mislim da smo odradili jako dobar posao. Odlazimo u Split s optimizmom i željom da još jednom pokažemo kako možemo igrati na  visokoj razini kakvu prezentiraju Cibona, Split i Zadar” – zaključio je Savić.

Ova utakmica je vrlo bitna i za poredak na tablici jer Splićani imaju jedan poraz više od Gorice i nalaze se samo jednu stepenicu iza nas na 4. mjestu dok je Gorica trenutno trećeplasirrana momčad HT Premijer lige, a bilo bi dobro da tako i ostane nakon ove utakmice.