Prijava

Vaša prijava

Gorica dočekuje Furnir


Share

Za košarkaše Gorice nema odmora. Nakon jučerašnjeg poraza u Splitu već sutra slijedi domaća utakmica protiv Furnira. Splitski poraz treba proanalizirati i krenuti dalje bez previše osvrtanja jer uskoro su na repertoaru i utakmice ABA2 lige.

Trener bikova Josip Sesar kratko je prokomentirao poraz svoje momčadi: 
“Split je odigrao dobru utakmicu, čestitam na pobjedi, i to je to. Idemo dalje. Pred kraj prvog poluvremena osjetio se pad, nismo se uspjeli vratiti. Ima puno stvari za analizirati, sutra ćemo biti pametniji” – kazao je Sesar.

 

 Prvo ime Goričana bio je  Krešo Ljubičić sa 17 poena i 7 skokova, a njegova je želja da se bikovi sutra revanširaju Dubravašima za poraz u prvom dijelu prvenstva te da nakon toga produže pobjednički niz:

Poslije teškog gostovanja u Splitu čeka nas Furnir. Motivacija za tu utakmicu svakako je velika jer želimo im uzvratiti za poraz u prvom dijelu sezone. Ovu utakmicu shvaćamo vrlo ozbiljno, a iskoristit ćemo je i kao pripremu za balon ABA2 lige koji se igra slijedeći tjedan. Četiri su utakmice pred nama i želimo izboriti četiri pobjede u nizu” – optimističan je centar Gorice.

Borna Kapusta ponajbolji je asistent HT Premijer lige i o njegovoj lucidnosti u napadu ovisit će ishod sutrašnje utakmice:

Sutra od prve minute moramo nametnuti svoj ritam igre. Ne smijemo dozvoliti njihovim igračima, pogotovo onim vanjskim, da se razigraju jer vidjeli smo u prvoj utakmici da mogu biti itekako opasni po nas. Ako uđemo koncentrirano u utakmicu i ako se budemo pridržavali svega što smo se dogovorili mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje” – zaključio je razigravač Gorice.

Utakmica se igra u subotu 27. veljače s početkom u 14 sati, a prijenos je na HKS TV-u.