Prijava

Vaša prijava

Sutra protiv Sparsa


Share

Poslije neugodnog poraza od Mladosti iz Zemuna košarkaši Gorice sutra igraju svoju drugu utakmicu u sklopu balona ABA2 lige. Protivnik je ekipa domaćina – Spars iz Sarajeva. Mogu li bikovi nadoknaditi izostanak Lovre Mazalina vidjet ćemo sutra u 19 sati. A evo što o predstojećoj utakmici misle Marko Baković i Josip Sesar.

Marko Baković: “Poslije poraza od Mladosti moramo se pripremiti na najbolji mogući način za sljedeću utakmicu u kojoj nas očekuje ekipa Sparsa. Oni su domaćini turnira i riječ je o  dobroj ekipi koja je dobro vođena. Osim toga, imaju u rosteru nekoliko BiH reprezentativaca. Mi moramo skupiti glave, izaći na teren i pokušati doći do pobjede.”

Josip Sesar: “Spars  je jako dobra momčad koja se sada pojačala i s jednim bivšim NBA igračem. Dobro su izbalansirana ekipa s puno talentiranih i dobrih domaćih igrača iz BiH. Domaćini su turnira i neće nam biti lako. Gledali smo jučer njihovu utakmicu koju su igrali protiv Podgorice, dominirali su cijelim susretom iako je završilo samo s 5 razlike. Međutim, osjetilo se tu da Podgorica ne može pružiti bolji otpor. Što se tiče nas, na žalost nakon ovog prvog poraza moram reći da nismo u nekom dobrom ritmu, ali imamo danas cijeli dan da se pripremimo za tu utakmicu kako bi pružili što bolji otpor. Druga nam je utakmica na turniru i sigurno će intenzitet obje momčadi biti za nijansu slabiji. Moramo biti pametni i iskoristiti neke njihove lošije strane i pokušati doći do bodova”.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 3. ožujka, a prijenos je na Arenasportu 1 od 19 sati.