Prijava

Vaša prijava

Protiv Podgorice po pobjedu


Share

Košarkaši Gorice odigrali su dvije dobre i teške utakmice u sarajevskom balonu ABA 2 lige. Na žalost, do bodova nisu došli. Osim Lovre Mazalina nedostajalo je i malo sreće pa da dobre igre budu okrunjene i kojim bodom više. 

Priliku za popravak imat će sutra u utakmici 10. kola ABA 2 lige protiv Podgorice koja je također odlična momčad. Bikovima zasigurno neće biti lako, ali dojam je da svi vjeruju u svoje mogućnosti i pobjedu.

Ivan Batur: “Sutra nas očekuje treća, posljednja utakmica ovog balona protiv ekipe Podgorice. To je vrlo kvalitetna ekipa kao uostalom i sve ekipe u ABA2 ligi protiv kojih smo igrali ili smo ih imali priliku gledati. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu, dati sve od sebe da odigramo dobro kao protiv Sparsa i onda uz malo sreće vjerujem da možemo do pobjede” – izrazio je nadu Batur.

Strateg Goričana Josip Sesar učinit će sve da pripremi ekipu na adekvatan način i ulije potrebnu dozu samopouzdanja svojima igračima. Goricu još nitko u ABA2 ligi nije posebno nadigrao ili razbio, ali bodovni konto je svejedno  siromašan pa će ova utakmica biti prilika da se igrači pokažu od kakvog su materijala i vrate u utrku za doigravanje.

 

Josip Sesar: “Momčad Podgorice sastavljena je od odličnih igrača od kojih su neki igrali i u redovima Partizana i Mege. To su, dakle, momci koji su osjetili i neki viši nivo igre od ovoga u ABA2 ligi. Neće nam biti lako, pogotovo nakon ovog poraza protiv Sparsa gdje smo se stvarno puno potrošili i gdje smo igrali bez Kalajžića i Mazalina. Međutim, pred nama je dan odmora, dobro ćemo se odmoriti, ali i pripremiti.  Svakako ćemo opet napraviti dobru pripremu utakmice i postaviti se na terenu kao što smo učinili protiv Sparsa. Nadam se da bi nas u ovoj utakmici mogla malo pomaziti i sreća i da ćemo doći do bodova. Dečki su s ovom utakmicom protiv Sparsa to i zaslužili i vjerujem da će dobro odigrati još jednu utakmicu u ovom balonu” – zaključio je Sesar.

Utakmica je na rasporedu u petak 5. ožujka s početkom u 20 sati a može se pratiti na Arenasportu 1.