Prijava

Vaša prijava

Bikovi u goste Vukovima


Share

Za košarkaše Gorice nema odmora. U ludom ritmu igranja svaki drugi dan sutra ih čeka gostovanje kod Cibone.  

Vukovi su ove sezone dva puta nadigrali Bikove pa se nadamo trećoj sreći. Utakmica je to koja će bitno krojiti vrh prvenstvene tablice gdje četiri ekipe aspiriraju na najviše pozicije uoči doigravanja. Sesar neće imati na raspolaganju Antu Mašića, ali raduje sve bolja forma oporavljenog Lovre Mazalina.

Lovro Mazalin: “U srijedu nas očekuje utakmica s vrlo dobrom Cibonom. Znamo da će to biti jedna jako teška utakmica za nas. Mi smo sad u ritmu s puno utakmica zbog igranja ABA2 i domaće lige. U dobroj smo formi, gradimo se iz utakmice u utakmicu,  dat ćemo sve od sebe te jedva čekamo da utakmica počne” – riječi su visokog krila Gorice.

Gorica je jučer bez većih problema svladala momčad Hermes Analitice pa je i ta utakmica dobro došla Josipu Sesaru umjesto treninga. Mogao je rastrčati sve igrače kojima trenutno raspolaže i pripremiti neke akcije za sutrašnje gostovanje.

Josip Sesar: “Cibona je momčad za koju možemo reći da je u nekom usponu forme. Već smo igrali s njima dva puta ove sezone. Izgubili smo i doma i kod njih. Mislim da je to jedna jako dobra momčad s odličnim Prkačinom koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji. Moramo se dobro pripremiti, imamo samo jedan trening pred utakmicu i vidjet ćemo kako će to izgledati” – mišljenja je Sesar.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 31. ožujka s početkom u 20 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

 


Upis djece u prvi razred