Prijava

Vaša prijava

Sesar: “Čestitam svojim momcima”


Share

Košarkaši Gorice odigrali su jučer odličnu utakmicu u Draženovom domu i držali u šahu favoriziranu Cibonu punih 37 minuta. Imali su Bikovi na momente i dvoznamenkastu prednost, a u zadnjih 10 minuta ušli su s vodstvom od 6 poena (65:71). Na žalost, naporan ritam utakmica uzeo je danak. Goričanima je ovo bila 6. utakmica u 12 dana, ponestalo je snage, a u samoj završnici presudili su i neki drugi faktori.

Međutim, nakon ovakve utakmice ostaje spoznaja da je Gorica dobro posložena i spremna uhvatiti se u koštac s velikom trojkom (Cibona, Split, Zadar) u nadolazećem doigravanju.

Lovro Mazalin odigrao je jučer izvanrednu utakmicu (23 koša, 7 skokova) i raduje njegov povratak u punu formu nakon duljeg oporavka.

Lovro Mazalin: “Fizički dosta teška utakmica. Htio bih čestitati svojim dečkima, stvarno smo se borili do zadnje sekunde. Ovo je pokazatelj kako bi trebali igrati. Čestitam i ekipi Cibone. Vraćamo se treninzima da budemo još bolji i veselimo se sljedećoj utakmici” – rezimirao je Mazalin.

Josip Sesar isključen je zbog dvije tehničke greške. Obje dosuđene nakon prigovora poslije evidentnih sudačkih previda. Njegova kratka izjava poslije utakmice rekla je sve.

Josip Sesar: Htio bi samo čestitati svojim momcima na odličnoj utakmici” – kratak i jasan bio je trener Gorice.

Bikovi su u subotu trebali igrati derbi protiv Splita, ali utakmica je odgođena zbog pozitivnih nalaza na korona virus u redovima žutih.