Prijava

Vaša prijava

Bikovi dočekuju Sonik


Share

U utorak 13. travnja košarkaši Gorice dočekuju ekipu Sonik Puntamike. Riječ je o zaostaloj utakmici 26. kola HT Premijer lige kojom Bikovi i teoretski mogu osigurati minimalno četvrtu poziciju u domaćem prvenstvu. Ulazak u doigravanje s pozicije nositelja  bio bi povijesni poduhvat velikogoričke košarke. 

Momčad Josipa Sesara odigrala je dvije ravnopravne utakmice protiv Cibone i Zadra, ali je ubilježila dva vezana poraza. Stoga nema mjesta podcjenjivanju protivnika jer pobjeda na domaćem terenu se nameće kao imperativ.

Borna Kapusta jedan je od najboljih razigravača u HT Premijer ligi koju predvodi sa 6.1 asistencijom po utakmici. O njegovoj će kreaciji bitno ovisiti igra Goričana.

Borna Kapusta: “Sonik Puntamika  je ekipa koja je dobro posložena kao kombinacija iskusnih i mladih igrača. Predvodi ih jako dobar trener i pokazali su ove sezone da mogu srušiti i ABA ligaše. To znači da moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno i koncentrirano kako bi upisali novu pobjedu koja nam je jako bitna” – zaključio je Kapusta.

Utakmica počinje u 17 sati, a prijenos se može pratiti na HKS TV-u. Na žalost, i dalje bez navijača zbog provođenja epidemioloških mjera.