Prijava

Vaša prijava

Sutra protiv Furnira


Share

Košarkaši Gorice pobjedom protiv Sonika vratili su se na pobjednički kolosijek. Osigurali su poziciju nositelja u doigravanju i sada mogu rasterećeno odigrati preostale utakmice regularnog dijela HT Premijer lige. Prvi sljedeći protivnik je ekipa Furnira. Jedna od rijetkih koja je ove sezone dobila Goricu, a da nije član velike trojke.

Ante Mašić najiskusniji je igrač u redovima Bikova, a interesantno da je već treći igrač koji ove sezone nastupa s posebno izrađenom maskom za lice. Poslije Bakovića i Krapića i njemu su naši stručnjaci izradili zaštitnu masku točno prilagođenu konturama njegovog lica.

Mašić također smatra da se u sutrašnju utakmicu mora ući s maksimalnim respektom prema protivniku jer svako opuštanje u domaćoj ligi može biti opasno.

Ante Mašić: “Ovo nam je već treća utakmica protiv ovog protivnika ove sezone. Do sada smo znali imati problema s Furnirom, a prvu utakmicu smo izgubili na njihovom terenu u Dubravi. Trebamo ih ozbiljno shvatiti i dati sve od sebe na terenu. Imamo dosta problema s ozljedama, ali oni koji će igrati sigurno će pružiti svoj maksimum u ovom trenutku i naravno da se nadamo pobjedi” – riječi su ovog iskusnog igrača.

Utakmica se igra u subotu 17. travnja s početkom u 16:30, a prijenos je na HKS TV-u.

 

Ostale utakmice 31. kola HT Premijer lige:

KK Split – KK Hermes Analitica 121:88 (29:21, 22:27, 34:17, 36:23)


KK Sonik Puntamika – KK Alkar

odigrat će se 16. travnja 2021. u Zadru, u dvorani “Jazine”, Obala kralja Tomislava 2, s početkom u 18:00 sati.  ⇒  Arena Sport


KK Gorica – KK Furnir

odigrat će se 17. travnja 2021. u Velikoj Gorici, u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica, Rakarska ulica 19, s početkom u 16:30 sati.  


KK Adria Oil Škrljevo – KK Vrijednosnice Osijek

odigrat će se 17. travnja 2021. u Čavlima, u dvorani “Mavrinci”, s početkom u 17:30 sati. ⇒ HTV 2


KK Zabok – GKK Šibenka

odigrat će se 17. travnja 2021. u Zaboku, u Gradskoj sportskoj dvorani, Prilaz Janka Tomića 2, s početkom u 19:00 sati.    


 KK Cibona – KK Zadar

odigrat će se 28. travnja 2021. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 18:00 sati.  ⇒  Arena Sport