Prijava

Vaša prijava

Pred Bikovima tri utakmice u pet dana


Share

Nakon još jedne u nizu izolacija zbog korona virusa Bikovi se u petak vraćaju na parkete. Pred igračima Josipa Sesara težak je izazov jer osim redovne utakmice 33. kola HT Premijer lige protiv VROS-a moraju odigrati i dvije zaostale utakmice protiv Alkara i Splita.

 

 

Tako će Goričani u pet dana odigrati tri utakmice (petak – nedjelja – utorak). To možda i nije loše jer će im ovi susreti dobro poslužiti kao uvertira za doigravanje u koje Bikovi po prvi puta u povijesti  ulaze kao nositelji.

Prva na redu je utakmica u petak protiv osječkih Brokera za koje ovaj dvoboj nema poseban rezultatski značaj jer niti mogu u doigravanje niti mogu ispasti iz lige. U tome možda leži i najveća opasnost jer tako rasterećeni nemaju što za izgubiti.

 

 

Lovro Mazalin  je kao i ostali suigrači u nekoliko navrata morao pauzirati zbog pridržavanja epidemioloških mjera i taman kad je dohvatio formu s početka sezone opet je uslijedio prekid. Mazalin je jedan od najvažnijih kotačića u Sesarovom stroju i bitno je da kroz ove tri utakmice nastavi s uzlaznom putanjom svoje igre. 

Lovro Mazalin: “Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica jer Osječani su jako dobra i neugodna  ekipa. Jedva čekamo da se vratimo u ritam utakmica nakon još jedne pauze od desetak dana. Dobro treniramo, pripremamo se i spremni ćemo dočekati utakmicu” – riječi su najboljeg strijelca i skakača Gorice.

 

 

Utakmica je na rasporedu u petak 30. travnja s početkom u 17 sati, a može se pratiti putem HKS TV-a.