Prijava

Vaša prijava

U petak 2. utakmica doigravanja protiv Sonika


Share

Poslije teško izborene pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala playoffa Goričani će u petak imati priliku da na gostujućem terenu dođu do druge pobjede. Naravno, bit će još teže jer Sonik se prikazao kao odlična ekipa koja je zasluženo završila na 5. mjestu HT Premijer lige, a sada su igrači Hrvoja Vlašića domaćini. Međutim, i njih i Bikove muče isti problemi, a to su ozljede i skraćeni roster. O pobjedniku će tako odlučivati količina snage koja je preostala igračima i energetski ulazak u utakmicu. Sigurno je jedino da  nas očekuje još jedan napeti i uzbudljivi triler i nema sumnje da će igrači obje momčadi na terenu ostaviti i zadnji atom snage.

Borna Kapusta cijelu je sezonu vukao konce u igri Gorice, a o njegovoj lucidnosti ovisit će puno toga i u Zadru: “Pripremamo se za utakmicu u Zadru, jučer smo imali lakši trening, a danas ćemo spremati za novi dvoboj. Idemo dolje u istom skraćenom sastavu, nema nam pomoći, moramo se i dalje boriti. Težak su protivnik, teško ih je braniti, neće nam biti lako, ali nadam se pobjedi” – riječi su ovog pouzdanog  razigravača Gorice.

 

Treneru Gorice svakako nije lako. Cijele je sezone maksimalno rotirao igrače, nije ih cijedio i štedio ih je koliko god je mogao. Međutim,  u samom finišu sezone ostao je bez Batura, Ljubičića i Bakovića, trojice igrača koji bi nedostajali bilo kojoj jačoj ekipi.

 

Može li Gorica bez klasične petice do pobjede i u Zadru pitanje je na koje ćemo odgovor dobiti u petak.

Josip Sesar: “Odigrali smo već jednu utakmicu s njima i sada trebamo napraviti dobru pripremu. Treba vidjeti gdje smo griješili, koje stvari možemo poboljšati  i postaviti neke  nove taktičke zamisli. Idemo u Zadar hrabro, mislim da imamo svoje šanse bez obzira što smo u ovakvom sastavu u kakvom jesmo. Mislim da i dalje imamo potrebnu kvalitetu i nadam se da bismo mogli završiti ovu seriju u dvije utakmice” – zaključio je glavni strateg Gorice.

Utakmica je na rasporedu u petak 14. svibnja s početkom u 18 sati, a prijenos je na Arena sportu.