Prijava

Vaša prijava

Ljetno radno vrijeme GKVG


U ponedjeljak 28. lipnja 2021. započinje ljetni “režim” u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, odnosno, prelazimo na ljetno radno vrijeme, a knjižnica će prema ovom rasporedu raditi do 28. kolovoza 2021. I ove godine knjižnične usluge dostupne su korisnicima tijekom cijelog dana – polovicu dana u Središnjem odjelu za odrasle i Dječjem odjelu, a drugu polovicu u Knjižnici Galženica (gdje možete posuditi i dječju knjigu), samo provjerite kako je koja lokacija otvorena i do knjige možete svaki dan u periodu od 8 do 20 sati.

Niti ove godine Dječji odjel tijekom ljetnog rasporeda neće biti otvoren subotom pa ako u knjižnicu dolazite baš tada, knjige posuđene u Dječjem odjelu moći ćete vratiti u Središnji odjel za odrasle.

Detaljan raspored ljetnog radnog vremena po lokacijama Gradske knjižnice Velika Gorica možete pronaći i na lecima dostupnima na pultovima u pojedinim odjelima, a on je sljedeći:

Središnji odjel za odrasle

Ponedjeljak, Srijeda, Petak 14 – 20 h

Utorak, Četvrtak 8 – 14 h

Subota 8 – 12 h

Dječji odjel

Ponedjeljak, Srijeda, Petak 14 – 20 h

Utorak, Četvrtak 8 – 14 h

Dječji odjel subotom ne radi! Knjige iz Dječjeg odjela subotom možete vratiti u Središnji odjel za odrasle.

Područna knjižnica Galženica

Ponedjeljak, Srijeda, Petak 8 – 14 h

Utorak, Četvrtak 14 – 20 h

Subota 8 – 12 h

Želimo vam ugodno čitateljsko ljeto, za inspiraciju zavirite u preporuke na našim mrežnim stranicama kao i na portalu Kronike Velike Gorice u rubrici Knjiga tjedna!