Prijava

Vaša prijava

Rachel Hollis : Curo, trgni se! – čitateljski osvrt Ivanke Zlodi


Izvrsno , poučno i zabavno štivo , riječi su kojima bih opisala ovo djelo i od srca preporučila. Pisano je u formi 20 najčešćih laži u koje, budimo iskreni, svi, prije ili kasnije , više ili manje u nekom djelu svog života, povjerujemo i prihvatimo.

„Ovo je knjiga o gomili bolnih laži i jednoj važnoj istini. Kojoj istini? Ti,  i samo ti si na kraju priče odgovorna za ono što ćeš postati i koliko ćeš biti sretna. To je bit. „

Te laži su poput uvjerenja koje smo pokupili putem, od društva, okoline, medija i povjerovali u njih prije nego što smo shvatili koliko nisu istinite.

Rachel toliko autentično i iskreno govori o svom životnom putu, izazovima i promišljanjima, ciljevima i rješenjima, zato njene spoznaje i poruke mogu tako duboko i lako prodrijeti u nas. Piše o toliko stvari u kojima se prepoznajemo, no većinu toga ne bi priznale ni sebi ni drugima, a bude toliko lakše kad vidiš da nisi sama, da nisi jadna ili čudna . Rachel nam pomaže da si priznamo da smo samo žene, samo ljudi, pokazuje da je moguće doći do trenutka u kojem se volimo i prihvaćamo stvari za svoje najveće dobro.

„ A u danima koji se čine najtežima, sjetit ćeš se da je pomak prema naprijed jedini uvjet – milimetar po milimetar ili kilometar po kilometar“

Provjerite raspoloživost knjige na online Katalogu: