Prijava

Vaša prijava

Nova ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica je Pamela Sever


Gradsko vijeće na sjednici održanoj u ponedjeljak imenovalo je Pamelu Sever novom ravnateljicom Gradske knjižnice Velika Gorica na mandat u trajanju od četiri godine.  Od veljače 2022. godine obnašala je dužnost v.d. ravnateljice.

Rođena u Zagrebu, odrasla u Velikoj Gorici, diplomirala je hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a potom i dodiplomski studij bibliotekarstva. Od 1997. godine radi u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, najprije u Područnoj knjižnici Galženica, a zatim u Dječjem odjelu. Pamela Sever dugogodišnja je djelatnica Gradske knjižnice Velika Gorica u kojoj se istaknula svojim znanjem i stručnošću kao i velikom ljubavlju prema knjizi i promicanju čitanja. Redovni je član Komisije za čitanje Hrvatskog knjižničarskog društva, član je Upravnog odbora Zagrebačkog knjižničarskog društva te delegat Hrvatskog knjižničarskog društva.

Djelatnici Gradske knjižnice Velika Gorica novoj ravnateljici žele puno uspjeha u budućem radu na ovoj odgovornoj funkciji.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike