Prijava

Vaša prijava

Otvoren natječaj u pisanju poezije u suradnji s Goričkim klubom mladih


Gorički klub mladih i Gradska knjižnica Velika Gorica pozivaju da im pošaljete svoju najbolju poeziju i osvojite bogate nagrade!

Radovi će biti prikazani publici na Večeri poezije u knjižnici.

„Suradnje su najbolji način da održimo koheziju i povećamo zajedništvo u našem društvu“, riječi su koordinatorica u Goričkom klubu mladih s kojima najavljuju Natječaj u pisanju poezije te Večer poezije. U suradnji s Gradskom knjižnicom Velika Gorica, danas (6.3.) otvaraju natječaj u pisanju poezije te tim putem pozivaju sve zainteresirane, posebice mlade, da pošalju svoj najbolji rukopis.

Uvjet je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno. Prijaviti se mogu osobe svih rodova, spolova i generacija, a tema je slobodna.

Natječaj je otvoren od 6. ožujka, a zadnji dan za poslati radove je 16. ožujka. Radove možete slati u digitalnom obliku na mail gorickiklubmladih@gmail.com ili ih osobno donijeti u Gorički klub mladih (Dom kulture Galženica, 2. kat) radnim danom u periodu od 17 do 21 sat.

Važna napomena kod natječaja jest i da autori trebaju biti spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije.

Radove će ocjenjivati stručni žiri, a za najbolje su osigurane i bogate nagrade.

Iz Goričkog kluba mladih otkrivaju da nagrade uključuju besplatno članstvo u knjižnici, knjige te poklon bonove, ovisno o mjestu koje osoba ostvari.

Završetak natječaja bit će obilježen na Večeri poezije u Središnjem odjelu Gradske knjižnice gdje će nagrađeni imati priliku pročitati svoje radove publici. Osim njih će i nekoliko velikogoričkih autora pročitati svoja i poznata, renomirana djela.

Večer poezije će se održati 21.03., a više informacija će biti poznato pri završetku natječaja.


Teen liga