Prijava

Vaša prijava

Uredan dom, mir u glavi: Raščišćavanje, organizacija i održavanje prostora


Ova praktična radionica, u trajanju od sat i pol, namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoj dom i životni prostor kroz efikasne tehnike raščišćavanja, organizacije i održavanja reda. Tijekom radionice, naučit ćete kako jednostavno i brzo raščistiti prostor, organizirati ključne zone u domu te uspostaviti rutine koje će vam pomoći da vaš dom ostane uredan i funkcionalan.

Cilj radionice: Pružiti sudionicima praktične alate, tehnike i motivaciju kako bi uspješno raščistili svoj dom, organizirali prostor na način koji im najbolje odgovara i održavali red na dugoročnoj osnovi.

Pridružite se i naučite kako uredan prostor može doprinositi vašem dobrom osjećaju i miru u glavi.

Voditeljica radionice je Željka Herlić, odgojiteljica u dječjem vrtiću, gdje su struktura, rutine i dosljednost ključne za stvaranje okruženja pogodnog za rast i razvoj. Sretna je što ima priliku podijeliti sve to kroz svoju strast prema raščišćavanju, čistoći, organizaciji i efikasnom održavanju doma, kroz njezin drugi posao koji gradi na Instagramu.

Mama je dviju totalno autentičnih djevojčica i supruga jednom darovitom i kreativnom mužu. U njihovom domu njeguju posebnost, empatičnost, suradnju i razumijevanje. Željka je stava da u životu pozitiva, humor i upornost donose sreću i zbog toga svoje cure uči da budu što jesu i žive i rade ono što vole. Jer samo ako radiš ono što voliš si do kraja ispunjen. 


Posjet Parku znanosti