Prijava

Vaša prijava

Knjižnica se otvara za korisnike u ponedjeljak 4. siječnja 2021., Dječji odjel za sada još uvijek zatvoren


Obavještavamo sve korisnike da će knjižnica ponovno biti otvorena od ponedjeljka 4. siječnja 2021. no u prvih nekoliko dana radno vrijeme bit će ponešto izmijenjeno u pojedinim lokacijama.

Naime, iako je nakon današnjeg posjeta statičara ustanovljeno da je zgrada Pučkog otvorenog učilišta u kojoj su smješteni Središnji odjel za odrasle i Dječji odjel sigurna za boravak i korištenje, Dječji odjel koji se nalazi u potkrovlju zgrade pretrpio je značajnije materijalne štete na inventaru i građi. Stradao je dio polica i knjiga te će Dječji odjel sigurno u ponedjeljak, a ovisno o sanaciji štete i dulje, biti zatvoren.

Knjige posuđene u Dječjem odjelu mogu se tijekom tog perioda razdužiti u Središnjem odjelu za odrasle koji će u ponedjeljak biti otvoren u jutarnjoj smjeni, od 8:00 do 14:00 jer i tamo treba dovesti u red građu koja je uslijed potresa popadala s polica.

Knjižnica Galženica na Trgu Stjepana Radića nije pretrpjela veća oštećenja i bit će otvorena prema redovnom radnom vremenu od 8:00 do 19:30 sati. Podsjećamo da u toj lokaciji možete posuditi i knjige za djecu dok se Dječji odjel ponovno ne otvori.

Zakasnine za posuđenu građu nastale tijekom razdoblja zatvorenosti knjižnice neće se naplaćivati. 

U nadi da ćemo se i u godini pred nama unatoč svemu i dalje družiti uz knjigu, želimo vam sve najbolje u novoj godini. Neka nam svima bude zdravija, sigurnija i čitateljski bogatija!