Prijava

Vaša prijava

TRAŽE SE SUCI POROTNICI ZA MLADEŽ ZA ŽUPANIJSKI SUD U VELIKOJ GORICI


Sukladno potrebama Županijskog suda u Velikoj Gorici, traže se suci porotnici za mladež za Županijski sud u Velikoj Gorici.

Traže se kandidati koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

  • Punoljetni hrvatski državljanin,
  • Nije član političke stranke i ne bavi se političkom djelatnošću,
  • Kandidat mora biti iz redova profesora, učitelja, odgojitelja i drugih osoba koje imaju iskustva u stručnom radu s mladim osobama,
  • Da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.

Molimo zainteresirane za obavljanje dužnosti suca porotnika za mladež da dostave sljedeće: osobne podatke ( ime i prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon/mobitel, OIB, datum rođenja, e-mail adresu), presliku osobne iskaznice, vlastoručno potpisanu izjavu kandidata da nije član političke stranke niti se bavi političkom djelatnošću i preslika dokaza iz članka 41. stavka 2. Zakona o sudovima za mladež („Narodne novine“, broj 84/11, 143/12, 148/13, 56/15, 126/19) na e-mail adresu opcina@kravarsko.hr ili poštom/osobno na adresu Trg Stjepana Radića 1, 10413 Kravarsko.

Molimo sve zainteresirane za obavljanje dužnosti suca porotnika za mladež da dostave tražene podatke i dokumentaciju najkasnije do 20. listopada 2023. godine do 12h.

Konačni prijedlog kandidata za imenovanja sudaca porotnika usvojit će Općinsko vijeće Općine Kravarsko i to u omjeru 2 muška i 2 ženska kandidata, sukladno zaprimljenim prijavama zainteresiranih.

Napominjemo da će se dostavljeni osobni podaci kandidata za suca porotnika sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“, broj 42/18) koristiti isključivo za službene potrebe udovoljavanja Zahtjevu Županijskog suda u Velikoj Gorici te se isti neće dalje prosljeđivati.

Izjava kandidata za suca porotnika za mladež Županijskog suda u Velikoj Gorici